[3D] Valse start voor Groesbeekse Boys

DRIEL – Groesbeekse Boys is de nieuwe competitie met een nederlaag begonnen. In Driel tegen de lokale RKSV werd na drie minuten voetballen al de eerste tegentreffer geïncasseerd. Uiteindelijk werd de eindstand 4-2 in het voordeel van de thuisploeg.

Volgende week wacht voor Groesbeekse Boys de thuiswedstrijd tegen Beuningse Boys en de mogelijkheid deze valse start te corrigeren.

Initiatief

Thuisclub Driel was in het eerste deel van de attractieve wedstrijd de bovenliggende partij. Na drie minuten resulteerde dit in een doelpunt van Dennis Knuiman. Hij kon relatief simpel door de Groesbeekse verdediging dringen om daarna te scoren. Geleidelijk nam Groesbeekse Boys meer het initiatief. Dit resulteerde na rust in een doelpunt van een Driel speler in eigen doel.

Driel loopt uit

Groesbeekse Boys verzuimde daarna door te drukken waarna Driel aanvoerder Gino de Wild de thuisclub opnieuw op voorsprong bracht. Na ruim één uur voetballen werd de stand door Lars Smeenk met een fraaie kopbal op 3-1 gebracht. Dave Kleijnen bracht 10 minuten voor het eindsignaal de spanning terug. Van afstand schoot hij hard binnen. Met een slotoffensief probeerde het team van Koen Renswoude een beter resultaat te behalen. In de slotfase van de wedstrijd viel de treffer echter aan de andere kant. Julian Ferderiks bracht de 4-2 eindstand op het scorebord.

Volgende week Beuningse Boys

Zondag 1 oktober speelt Groesbeekse Boys de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op sportpark Breedeweg komt Beuningse Boys op bezoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur. Na afloop van de wedstrijd is het tijd voor de viering van de 87ste verjaardag van de club. Onder andere de trekking van de verjaardagsloterij zal plaatsvinden in de kantine die in Oktoberfest-sferen verkeerd. DJ Bas zorgt voor de muziek.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rens Hubers, Rick Hubers, Gijs Rikken, Thom Jochoms (Sil Eikholt); Sander Bisseling, Leroy kersten (Ivo vd Horst), Jan Willem Hendriks (Ronnie van Rens); Maarten vd Burg, Dave Kleijnen, Bram de Bruin.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Valse start voor Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.