Verjaardagsloterij en Oktoberfest bij “de Boys”

GROESBEEK-BREEDEWEG – De eerste thuiswedstrijd van Groesbeekse Boys staat zondag 1 oktober op de agenda. Tegenstander is Beuningse Boys. Op sportpark Breedeweg trappen beide teams om 14.00 uur af.

Talenten

Groesbeekse Boys doet het niet slecht en heeft in de bekercompetitie alle wedstrijden gewonnen. Zondag werd er in competiteverband echter verloren. Het team van de nieuwe hoofdtrainer Koen Renswoude is samengesteld uit voornamelijk Groesbeekse voetbaltalenten. Het laat bij vlagen goed voetbal zien en wil mee doen om de koppositie in de derde klasse van het zondagvoetbal.

Derby’s

Ook komende jaargang staan er leuke derby’s op het programma. Tegenstanders zijn onder andere Rood Wit, Eendracht ’30 uit Mook en SC Millingen. Redenen om het team aan te komen moedigen.

Loterij

Na afloop van de wedstrijd aanstaande zondag tegen de Boys uit Beuningen viert Groesbeekse Boys haar 87ste verjaardag. Onder meer zal de trekking van de verjaardagsloterij gehouden worden. Diverse kleine en grote prijzen zijn aan de loterij verbonden. Prijzen zijn er voor jong en oud. De hoofdprijs dit jaar is een fraaie scooter. De tweede hoofdprijs is een heerlijke kerstmarktreis per cruise schip. Loten worden verkocht door de jeugd van Groesbeekse Boys. In totaal 3000 stuks en ze kosten € 2,50 per stuk. Mocht je loten willen bestellen dan kan dat ook via de mail ([email protected]).

De verjaardag staat in teken van het oktoberfest. De kantine van sportpark Breedeweg is inmiddels omgetoverd in een zuid Duits feestlokaal. DJ Bas Janssen zorgt voor bijpassende muziek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Handige Harrie

Leuk zo’n feestje. Heeft de organisatie er ook aan gedacht dat als je de scooter wint er ook 25% kansspelbelasting betaald dient te worden?

wpDiscuz