Ruime overwinning Katwijk op Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft voor de tweede maal op rij een ruime nederlaag moeten incasseren. Zaterdag werd het 1-4 tegen koploper Katwijk. Vorige week gingen de Groesbekers met 6-1 onderuit tegen De Dijk.

De wedstrijd begon nadat Achilles ’29-keeperstrainer Twan Centen is herdacht. Hij overleed vorige week op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Niek Versteegen was dicht bij de openingstreffer, maar Katwijk-doelman Ricardo Kieboom kon maar net voorkomen dat zijn ploeg tegen een achterstand aan keek. De wedstrijd ging hierna gelijk op en een eigen doelpunt van Achilles ’29 brak de wedstrijd open. Lang kon Katwijk de voorsprong niet vasthouden, want één minuut na de 0-1 stond het door Versteegen alweer gelijk.

Al snel na rust was de wedstrijd eigenlijk al wel gespeeld. Raoul Esseboom (47′) en Kay Blokland (52′) zorgden voor een 1-3 tussenstand. In de periode tussen die twee doelpunten kreeg Susan Mengerink nog een goede mogelijkheid namens de gasten. Een kwartier voor tijd tekende Marciano Mengerink met een stiftballetje de 1-4 aan. Dat was tevens de eindstand.

Achilles ’29 zakt na de nederlaag verder weg. De ploeg staat nu 10e. Katwijk heeft tot nu toe alle duels gewonnen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Brummetje

Ik vind het zo jammer

Harrie

Anders ik wel…

Ik zie nog steeds luchtkastelen..

Ander geluid

De eerste helft was gelijkopgaand met kansen over en weer.
Het verschil met tweede helft was groot, zeker na de doelpunten van Katwijk vlak na de rust. Waar je zou verwachten dat Achilles dat conditioneel beter was, was het tegendeel waar. Op alle fronten werd achilles afgetroefd. De titelaspiraties kunnen de ijskast in.
Katwijk is een echte titelkandidaat.

Florian

Waarom moest Achilles deze wedstrijd zonder thuispubliek spelen? Hebben ze straf gehad voor iets of zo?

Erik

Kon duidelijk zien wie de semi-profs waren met 6 trainingen (overdag) in de week en de betaalde amateurs met een paar avondtrainingen na een werkdag. Semi-profs waren technisch en tactisch veel beter en aan het eind hadden ze een duidelijk fysiek/fitheid voordeel.

PS: de assistent wilde ook helemaal niet in beeld staan tijdens het interview met de trainer voor de wedstrijd.

Berry

Laatste wedstrijd is gespeeld

Theo.

Florian @ ….wedstrijd stond gepland om 18.00 uur. Maar Fox tv vond dit wel een leuke wedstrijd om uit te zenden. Veel bezoekers vinden dit geen geweldig tijdstip. Voor zaterdagclubs is dit schijnbaar geen probleem…wij in Groesbeek wel. Overigens keken er nog 5000 naar tv uitzending. Maar dit had jij zelf ook wel kunnen uitvissen.

wpDiscuz