“Spelers Achilles ’29 gaan staken”

GROESBEEK – De spelers van Achilles ’29 staken vanaf vandaag. Dit melden diverse media, waaronder De Gelderlander.

De spelers wachten nog op het loon van augustus en zullen pas voetballen wanneer de lonen zijn overgemaakt.

Eerder dreigde er al een staking, omdat er sprake zou zijn van een salarisachterstand. Dat was al in april. Met tussenkomst van de VVCS werd de staking voorkomen en de salarissen uitbetaald.

Volgens het programma in de Tweede Divisie moet Achilles ’29 komend weekend tegen GVVV. Of die wedstrijd doorgaat is dus niet bekend.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 32 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
en zo is het

als de werkgever in gebreke blijft dan wordt het verhaal lastig. gaat goed daar, hoelang blijft de bel nog zweven?

Gruusbek

Het houd niet op niet vanzelf

prutser

en de klok blijft nog tikken………

Nog steeds luchtkastelen…

Anita

Uit het woordenboek: Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een vaardigheid, een hobby of een ambacht op een niet-professionele basis en onbetaald uitoefent.

Wat nou amateurvoetbal!!

Jose

Inpakken, strik erom en wegwezen met die ongeorganiseerde bende. Stop met die valse beloftes.

Harrie

Anita, in de tweede divisie ben je verplicht een minimaal aantal spelers onder contract te hebben. We hebben het hier over semi profs. Niet over amateurs. Achilles heeft contracten afgesloten en kan de afspraken niet nakomen. Dan komt een faillissement heel dichtbij. En misschien is dit ook wel het beste. Stekker er uit en opnieuw beginnen. De hele wereld is er inmiddels van overtuigd dat dit het beste is. Met uitzondering van een paar broers en een zus!

Achilles’29 is net als een wielrenner met doping,kijk eens wat wij bereikt hebben toen ze nog amateurs waren,het kon niet op toen kwamen de geld problemen de sprong naar de Jupiler league is de oplossing daar kregen ze geld van fox voor de uitzending en nu zijn het laat maar zitten,de spelers zijn de dupe .

Brummetje

Weg wezen met die club

William.

O jee o jee.
Arme Harrie Ewing, die oliebaron uit Texas, o nee die fantast uit Groesbeek.
Wat heeft die beroemde, uh, ( inmiddels )beruchte familie de club en hun leden toch aangedaan.
Echt de hele club ten gronde gericht.
Er is maar 1 oplossing: stoppen met die handel.
En een faillissement is zo niet meer af te wenden.
De disco is ook niet bij machte om dit zinkende schip nog te redden.
Dus laat de curator maar komen en probeer de spelers wat te geven of overschrijving toe te staan.

splinter

Nou nou het is weer zuid wat de klok slaat gunnen jullie nou niemand iets altijd negatief

Driewieler

Ze spreken over augustus dus er komt ook nog salaris van september bij want dat had al betaald moeten zijn zoals iedereen dat krijgt einde van de maand. Wettelijk bla bla misschien niet het is niet zoals het hoord. En dan nog alle achterstallige betalingen.

Lambert
Als je bij een werkgever al 2 maanden geen salaris hebt gehad en het salaris is al maanden gedonder, zit er maar een ding op: Vraag als spelers het faillissement aan van de verantwoordelijke BV. Het UWV neemt niet langer als 13 weken het loon over voorafgaand aan het faillissement. Ik zeg nadrukkelijk het faillissement van de betaald voetbal BV en niet van de club. In de club zitten de goedwillende vrijwilligers en de mensen die er alles voor over hebben om er nog wat van te maken. Stop met die BV, ruim de scherven op, zet de verantwoordelijken voor… Lees meer »
Theo
Nou Splinter, jij slaat hier wel alles. Je eigen club staat in brand en jij denkt dat hier alleen op Zuid om gelachen wordt? Ik kan je vertellen dat heel Groesbeek hier van smult hoor. En vindt het nodig om hier Treffesleden bij te halen. Maak je druk over je eigen club man!! Toen iedereen wist dat de pilot mislukt was had men zich nederig op moeten stellen en naar de KNVB moeten stappen of ze alsjeblieft naar de tweede divisie mochten. Nee wat doet de familie, nog een jaar, nog een jong team, nog een eredivisie dames en jij… Lees meer »
Balletje

Inderdaad Splinter, helaas altijd negatief. Faillissement dit en weg ermee dat.. Waarom niet denken in oplossingen? Bovendien als er zoals velen hier zo gemakkelijk wordt gesproken over ‘stoppen met die handel’ dan zijn er nog heel veel bedrijven in o.a. Groesbeek die dat kunnen doen vanwege hun bedrijfsvoering. @William, leedvermaak past duidelijk bij jou.

Hyballa

En heeft de trainer dhr. E.M.wel zijn salaris ontvangen ???
Hoop dat de spelers nu de poot stijf houden richting hun werkgever !!!

Noord

Nounou Theo, niet zo heetgebakerd anders sta je dadelijk zelf in brand. Je voelt je nogal aangevallen, zelf val je de familie aan. En nee, niet heel Groesbeek smult hiervan, dat hoop jij. Schande voor Groesbeek….? Welnee.

Gruuuuuuuus

Natuurlijk heeft trainer E.M. zn salaris wel gehad. Die zit met zn snuutje altijd tussen de billetjes van de familie Derks. Een heel naar mannetje, bah! Inmiddels is het al niet eens meer zielig voor de leden, want dit gezeik duurt al jaren en niemand grijpt in. Klaar is Kees, opdoeken en met zn allen naar een ander clubske

Laat iedereen maar reageren zoals dat nodig is.
Het is ‘bijna’ allemaal waarheid.
Met de carnaval doen we dat nog eens dunnetjes over.
Maar waar zijn de voorzitter en zijn zus nu met al die kwats verhaaltjes?
Bang om uitleg te geven?
Wie voelt zich nu niet door hen in de maling genomen?
Maar voorlopig zal het wel balen worden voor al die wit-zwarte voetballers, jong en oud.
Dat zagen we wel aankomen.

Weer veel commentaar. Dat er iets speelt is al langer bekend. Helaas weten wij allen niet hoe of wat. Ik denk ook dat de spelers en leden als eerste hier recht op hebben. Het zou jammer zijn als de derby niet zou door gaan.

wpDiscuz