[3D] Eerste punt Groesbeekse Boys

NIJMEGEN – Afgelopen zondag moest Groesbeekse Boys in Nijmegen aantreden voor een wedstrijd tegen Brakkenstein.

De wedstrijd kende twee gezichten: In de eerste helft was Groesbeekse Boys de bovenliggende partij, in de tweede helft Brakkenstein. Dit resulteerde uiteindelijk in een 3-3 eindstand. Een terechte puntendeling en het eerste competitiepunt van Groesbeekse Boys.

Gunstige voorsprong bij rust

Hoewel Groesbeekse Boys de eerste helft beter was, kwam thuisclub Brakkenstein al in de openingsminuut op voorsprong. Mark v.d. Boogaard kopte een vrije trap binnen. Binnen tien minuten werd de stand op gelijke hoogte gebracht. Bram de Bruin kopte een voorzet van Ronnie van Rens binnen. Groesbeekse Boys voetbalde overtuigend en wist het veldoverwicht voor rust in meer doelpunten uit te drukken. Thom Jochoms was alert toen Gijs Rikken een afgeslagen corner opnieuw binnen het strafschopgebied bracht. Spit Dave Kleijnen bracht de 1-3 op het scorebord. Nadat hij de diepte in gestuurd werd scoorde hij beheerst.

Puntverlies

Na rust was er een ander spelbeeld zichtbaar. Brakkenstein overtuigde nu en Groesbeekse Boys kwam steeds meer onder druk te staan. Na een uur voetballen resulteerde dit in de aansluitingstreffer van Luud Gerrits en een kwartier voor het eindsignaal werd het 3-3 door Sebastiaan Schipperheijn. Groesbeekse Boys mocht uiteindelijk van geluk spreken dat het een punt mee naar Groesbeek-Breedeweg kon nemen. Brakkenstein creëerde nog enkele grote kansen, één daarvan
eindigde op de lat.

Zondag 15 oktober wacht voor Groesbeekse Boys weer een wedstrijd tegen een tegenstander uit Nijmegen. Trekvogels komt op sportpark Breedeweg op bezoek. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rick Hubers, Gijs Rikken (Leroy Kersten), Ivo vd Horst; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Sil Eikholt; Dave Kleijnen, Bram de Bruin (Niek Eeren), Ronnie van Rens (Jesse Peters).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Eerste punt Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.