Kinderen volgen schooltennisles bij TV Groesbeek

GROESBEEK – Diverse kinderen van groep 3, 4, 5 en 6 hebben afgelopen twee weken een schooltennisles bij Tennisvereniging Groesbeek gevolgd.

De tennisles is gegeven door de tennistrainer Hans Bokern en vrijwilligers van Tennisvereniging Groesbeek.

Er is een afwisselend lesprogramma samengesteld zodat de kinderen kunnen ervaren wat tennis eigenlijk is. Tennis een ontzettend spannende, gezonde, veelzijdige sport. Tennis leert een kind om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor keuzes en daden, en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans!

Op dinsdag 24 oktober (16.00 – 16.50 uur) begint de bal- en slagvaardigheidstraining in de Biga Sporthal aan de Cranenburgsestraat. Deze training kost € 75,- p.p. voor 20 lessen. Tennisrackets zijn aanwezig en kunnen geleend worden. Er zijn verder geen lidmaatschapskosten aan verbonden. Als uw kind daarna door wilt gaan, kan hij/zij lid worden van de tennisvereniging.

Kijk voor meer info op www.tvgroesbeek.nl of stuur een mailtje naar de tennistrainer Hans Bokern: [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Kinderen volgen schooltennisles bij TV Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.