Tennisleden uit Groesbeek hebben HART voor de club

GROESBEEK – Op initiatief van 2 leden van Tennisvereniging Groesbeek, is er een actie gestart om geld te werven voor de aanschaf van een AED.

Voor € 25,- is men medesponsor van de AED. De sponsorcommissie van de tennisvereniging zal ook een financiële bijdrage leveren. Natuurlijk met dank aan de baansponsoren van Tennisvereniging Groesbeek.

Jacco Eltingh

Als blijk van waardering zal diegene die een financiële bijdrage levert, voorrang krijgen op deelname aan de Iso Lemon Tennis Tour. Deze clinic wordt op 29 oktober gegeven door Jacco Eltingh! Zijn grootste successen boekte hij in het dubbelspel samen met Paul Haarhuis. In het dubbelspel won hij in totaal 44 toernooien, waarvan 39 samen met Haarhuis. Ze werden samen twee keer wereldkampioen (in 1993 en 1998) en waren het eerste team dat alle vier de Grand Slam toernooien won.

Clinic bijwonen

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om op zondag 29 oktober (14.00-17.00 uur) een kijkje te komen nemen tijdens deze tennisclinic. Om 16.30 uur zal er een demonstratiewedstrijd plaatsvinden. Locatie: Cranenburgsestraat 23a te Groesbeek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tennisleden uit Groesbeek hebben HART voor de club

Reageren is niet toegestaan.