De Treffers droogt IJsselmeervogels af, Achilles ’29 onderuit

SPAKENBURG/GROESBEEK – In de Tweede Divisie werd zaterdag de achtste speelronde afgewerkt.

De Treffers en Achilles ’29 kwamen daarbij dus ook in actie.

IJsselmeervogels 1-5 De Treffers

De Treffers deed goede zaken tegen de (voorafgaand aan het duel) nummer vier in de competitie: IJsselmeervogels. De Groesbekers waren heer en meester en stonden binnen een halfuur al verdiend met 0-3 voor. Op aangeven van Coen Maertzdorf opende Nick de Bondt in de 5e minuut de score. Cedric Badjeck maakte er niet veel later uit een corner 0-2 van. Het derde doelpunt van de uitploeg had iets eerder kunnen vallen, maar viel uiteindelijk na 29 minuten. Het was opnieuw Badjeck die scoorde. In het laatste kwartier voor rust kreeg ook IJsselmeervogels nog een kansje, maar echt gevaarlijk werd het niet.

Na rust liep De Treffers uit naar een nog grotere score. Eerst moesten de mannen van trainer Anton Janssen nog een tegendoelpunt incasseren. Robbert Olijfveld scoorde na 66 minuten de 1-3, nadat hij twee minuten eerder een grote kans om zeep hielp. Een comeback zat er verder niet in, zeker niet nadat Badjeck een kwartier voor tijd zijn derde van de middag maakte. Via een strafschop van De Bondt werd het ook nog 1-5.

De Treffers staat 9e met 11 punten.

Achilles ’29 0-2 TEC

Voor de vierde keer op rij liep Achilles ’29 tegen een nederlaag aan. Zaterdag was TEC uit Tiel te sterk voor de witzwarten uit Groesbeek. Hoewel de eerste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg was, kwamen de gasten door een doelpunt van Obi Onyeike op voorsprong. Achilles ’29 had veel balbezit, alleen de kansen waren voor TEC. Dankzij doelman Timo Plattel bleef het in de eerste helft 0-1.

In de tweede helft kon Achilles ’29 niets meer forceren. Toen een inzet van Serhat Koc via Achilles ’29-speler Marijn de Kler in het doel belandde was de wedstrijd gespeeld. Dat gebeurde vijf minuten voor tijd, waardoor Achilles ’29 opnieuw met lege handen bleef. Na de ongeslagen reeks van vier wedstrijden was dit de vierde nederlaag op rij.

Achilles ’29 heeft 8 punten uit evenveel duels en staat 11e.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Zuid

De verhoudingen zijn in ere hersteld. Tot 4 november, we hebben er al zin in. Komen we de buitenlanders een pak slaag geven en de boel eromheen even met beide beentjes op de grond zetten, als dat de afgelopen jaren of anders de afgelopen 4 weken nog niet gebeurd is.

Ik zit nog steeds met de luchtkastelen in mn maag

Pedro.

Reactie op Jan.
Ik zit er niet meer mee.
Kom net van de wc af, heb die luchtkastelen er uit geperst en doorgespoeld.
Zo moet het met de leiding van A,29 ook gaan.

Mannen,ga alle mooie spullen halen van de heikant want de CURATOR komt er aan.

Er zijn al spelers aan het onderhandelen met andere clubs voor het geval dat….

Harrie

A2 uit competitie genomen. Morrende jeugdtrainers die ook nog veel tegoed hebben. Spelersgroep durft niet meer te gaan staken maar laten nu wekelijks op het veld zien dat ze er geen zin meer in hebben. En zo is het verval met de week beter zichtbaar. De uittocht is begonnen en ik denk dat er geen derby komt dit jaar. Hoogmoed komt …..
Achilles ‘18 in 4e klasse komt steeds dichterbij!!

buisje

26-10 de reguliere jaarvergadering.
Moment om als Achillesleden nu eens allemaal eensgezind een tegengeluid te maken, pleeg een coup !

De Kuier.

En…..kom je dan ook???

Theo

(Nogmaals) jammer dat het “eerste” naar de klote gaat, maar erger dat de club het ook voor de jeugd elftallen verkloot!
Triest dat leden dit maar (blijven) accepteren.

H.D.

Tja, profs voetballen (werken) alleen als ze ook betaald krijgen.

buisje

ik denk dat jij en ik er altijd zijn, Kuier.

hupke drie

ach iedereen wie geld moet krijgen en denkt dat het wel een keer komt, heeft een plaat voor de kop. De belastingdienst zal als het zover is alles afnemen, de (betaalde) vrijwilligers en MKB’s uit de regio zullen niks ontvangen. Tevens zal er uit de BV weinig te halen zijn, behalve wat voetbal attributen. Dan maar hopen voor de gene wie nog geen centjes hebben ontvangen dat er wanbeleid is gevoerd in de organisatie, zodat de betreffende personen als nog prive aansprakelijk gesteld kunnen worden.

wpDiscuz