[3D] Groesbeekse Boys verliest in tweede helft

GROESBEEK-BREEDEWEG – De thuiswedstrijd van Groesbeekse Boys tegen Trekvogels ging gedurende de eerste helft gelijk op.

Op slag van rust opende Groesbeekse boys de score waardoor het met een 1-0 voorsprong ging rusten. In de tweede helft verloor het team uit de Breedeweg grip op de onderlinge strijd. De gasten uit Nijmegen wisten uiteindelijk met 1-4 overwinning naar Nijmegen terug te keren.

Laat op gang

In de eerste helft viel niet bijster veel te beleven. Veel onderlinge duels werden er op het middenveld uitgevochten. Op slag van het rustsignaal werden de eerste grote doelkansen gecreëerd. Een direct genomen vrije trap van Trekvogels aanvoerder Brian Janssen krulde rakelings over de kruising. Aan de andere kant werd Dave Kleijnen in het strafschopgebied gevloerd waarna hij de toegekende penalty zelf wist te benutten. Bradley van Haaren kopte daarop rakelings naast het doel van Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch.

Met 10 man verder na blessure

Direct na de thee zorgde slecht Groesbeeks verdedigen ervoor dat Bah Alagie een goede Nijmeegse aanval af kon ronden. Daarna was het Trekvogels dat gestaag het Groesbeekse doel wist te vinden. Sander Geerts bracht de stand op 1-2 met afstandsschot. Tom Buiting kopte ongehinderd een vrije trap binnen. Nadat Sander Bisseling het veld met een blessure had verlaten moest het team van Koen Renswoude met tien spelers verder.

1-4

Toch wist Groesbeekse Boys desondanks twee grote kansen te creëren. Bram de Bruin kopte een voorzet in handen van Trekvogels-doelman Gino van Altena en Ron Bruijsten’s volley van dichtbij ging over. Voordat Trekvogels op de 1-4 eindstand kwam was het enkele keren dichtbij een doelpunt. Jeffrey Hoogenbosch wist Koen Lensen in een persoonlijk duel te stoppen en Sander Geerts zag zijn schot van afstand via onderkant lat terug het veld in komen. Uiteindelijk tekende Koen Lensen voor de eindstand.

Slecht begin

Groesbeekse Boys is deze competitie slecht begonnen. Uit vier wedstrijden werd slechts één punt behaald waardoor het op een gedeelde laatste plaats staat. Zondag 22 oktober heeft Groesbeekse Boys de kans om zich te revancheren van deze competitie opening. Blauw Wit uit Nijmegen komt dan op bezoek. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rick Hubers, Ivo vd Horst, Stijn v.d. Berg (Ron Bruijsten); Thom Jochoms (Leroy Kersten), Sander Bisseling, Sil Eikholt; Dave Kleijnen, Bram de Bruin, Ronnie van Rens (Maarten v.d. Burg).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Groesbeekse Boys verliest in tweede helft

Reageren is niet toegestaan.