[3D] Eindelijk winst Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Na drie verliespartijen en een gelijkspel kon Groesbeekse Boys afgelopen zondag haar eerste overwinning noteren.

Op eigen sportpark werd Blauw Wit met 2-1 verslagen. Door de winst is de ploeg uit Groesbeek-Breedeweg van de laatste plaats af. Komende wedstrijden zal duidelijk worden of de weg naar boven ingezet is.

Achterste linie

Groesbeekse Boys-trainer Koen Renswoude had voor deze wedstrijd zijn achterste linie verstevigd. De bezoekers uit Nijmegen kwamen hierdoor maar moeizaam in de buurt van het Groesbeekse doel. Aanvallend werden er echter ook niet veel kansen gecreëerd. Ronnie van Rens en Thom Jochoms werden door passes van Sil Eikholt bereikt, maar doelpunten leverde dit niet op. Leroy Kersten probeerde het van afstand, maar zijn schot smoorde in de Nijmeegse verdediging. Op slag van rust was het Blauw Wit-aanvaller Luuc Arntz die vanaf randje buitenspel alleen op doelman Jeffrey Hoogenbosch afging en hem wist te verschalken: 0-1.

Overwicht

Dezelfde Hoogenbosch wist direct na de thee een grotere achterstand met een prima redding te voorkomen. Groesbeekse Boys-aanvaller Bram de Bruin scoorde kort daarop de gelijkmaker. Zijn direct genomen vrije trap verdween als een streep in de bovenhoek. Groesbeekse Boys had in deze fase van de wedstrijd een veldoverwicht en wist dit al snel in een nieuw doelpunt uit te drukken.

De winnende

Bjarne Beelen werd vrijgespeeld waarna hij van dichtbij hard binnen schoot. In het restant van de wedstrijd zakte het Groesbeekse overwicht en het niveau van de wedstrijd. Blauw Wit was niet in staat om het Groesbeekse Boys moeilijk te maken waardoor de thuisploeg haar eerste overwinning van deze competitie kon bijschrijven.

Zondag 29 oktober speelt Groesbeekse Boys in Mook de derby tegen Eendracht ’30. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. Een week later, zondag 5 november, staat er weer een derby op het programma. Op sportpark Breedeweg komt dan Rood Wit op bezoek.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rick Hubers, Ivo vd Horst, Thom Jochoms, Gijs Rikken
(Teun de Jong); Ron Bruijsten (Sander Bisseling), Leroy Kersten; Sil Eikholt; Bram de Bruin,
Ronnie van Rens (Maarten v.d. Burg).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Eindelijk winst Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.