[2I] Germania kan geen potten breken

ELST – Germania heeft voor de tweeopeenvolgende week een uitwedstrijd verloren. Ditmaal ging men bij koploper Spero ten onder: 4-1.

De eerste helft was Germania nog gedeeltelijk de bovenliggende partij en ging rusten met een 1-1 stand, maar nadat men een vijf minuten na rust de uitgelezen mogelijkheid had om op voorsprong te komen ging het mis. De thuisploeg kon wel heel makkelijk de 2-1 en 3-1 scoren. Diep in de blessuretijd viel zelfs nog de 4-1.

Niet boeiende openingsfase

De eerste fase van de wedstrijd gebeurde er bitter weinig. Na een kwartier spelen kreeg Germania meer grip op de thuisploeg. De eerste poging was voor Nasim Saber maar zijn inzet was te slap. Even later werd een doelpunt voor de Groesbekers afgekeurd voor buitenspel. Germania doelman Jaap Omvlee moest na een half uur voor het eerst handelend optreden na een inzet van een Spero aanvaller.

1-1 bij rust

Vijf minuten later kwam Spero door een vrije trap op voorsprong. Door alles en iedereen werd deze vrije trap verkeerd ingeschat en verdween rechtstreeks achter doelman Omvlee; 1-0. Toch kwamen de bezoekers nog voor rust langszij. Een voorzet van Nasim Saber werd door Tijn Jellema het doel ingekopt; 1-1 en met deze stand werd de rust bereikt.

Uit handen

Meteen na rust kreeg Melvin de Klijn een grote mogelijkheid om Germania op voorsprong te zetten. Echter oog in oog met de Spero-doelman schoot hij de bal naast het doel. Tussen de 55e en 66e minuut gaf Germania de wedstrijd uit handen. Tweemaal knullig balverlies en slecht verdedigen zorgde ervoor dat de koploper de wedstrijd kon beslissen: 3-1. Hierna ging de wedstrijd als een nachtkaars uit en bepaalde Spero diep in blessuretijd de stand op 4-1.

Klik hier voor de stand van zaken in de Tweede Klasse I.

Bron: Germania


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Als ze die trainer er niet snel uit doen dan degraderen ze weer en dat zou bij deze terainer 3x zijn in 4 jaar

wpDiscuz