Anytime Fitness Groesbeek opent in januari, Knalweekend in november

GROESBEEK – Anytime Fitness zal in de eerste week van januari 2018 de deuren aan de Hoflaan 3 in Groesbeek openen. Een “Knalweekend” volgt dit jaar nog.


Hier moet de nieuwe fitnessclub komen: voormalig Aldi in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dat er een nieuwe sportschool in Groesbeek zou komen maakte DeGroesbeek.nl deze zomer al bekend, maar sinds het afgeven van de vergunning is er meer duidelijkheid.

Verbouwen

Hernanni Marchi uit Wijchen is de franchisenemer van de nieuwe fitness-studio in Groesbeek. Hij heeft een intensieve week achter de rug sinds de vergunning vorige week werd afgegeven. Toen kon het daadwerkelijke plannen beginnen. Medio november start de verbouwing. “Buiten wordt alleen de ingang verplaatst, het verbouwen is dus voornamelijk binnen. Waarschijnlijk zijn we voor de Kerst wel klaar, maar de opening is voor de zekerheid in het nieuwe jaar gepland”, laat Marchi ons desgevraagd weten.

Knalweekend op 24, 25 en 26 november

Voordat de opening plaatsheeft is er in november een zogeheten Knalweekend. Op 24, 25 en 26 november kan men zich alvast inschrijven tegen een levenslange korting op het lidmaatschap. Daarbij hoeft men dan ook geen inschrijfgeld te betalen. Dit geldt alleen voor dat weekend! Informatie daarover en bezoektijden volgen in een later stadium. Het bedrijf wil benadrukken dat prijs niet de belangrijkste drijfveer is, maar wil wel een mooi gebaar maken naar de eerste leden. Wie zich inschrijft na dit Knalweekend zal, naarmate de officiële opening nadert, een steeds lager kortingspercentage krijgen en uiteindelijk het reguliere maandtarief betalen, legt Marchi uit.

24/7

Anytime Fitness Groesbeek is een gym die 24/7 toegankelijk is. Leden krijgen een druppel zodat zij ook naar binnen kunnen wanneer er geen personele bezetting is. Er is HD-cameratoezicht. Veel nachtelijk bezoek hoef je echter niet te verwachten, blijkt ook uit gegevens van de bestaande vestigingen. Misschien dat er af en toe een verdwaalde sporter komt, maar dat zal het normaal gesproken dan ook wel zijn. Leden kunnen met de druppel in alle Anytime Fitness-vestigingen over de hele wereld terecht.

Ondersteuning

Leden kunnen rekenen op fitness-ondersteuning, advies en een vriendelijke sfeer. Vooralsnog zijn onder andere circuittraining, yoga, dans en de Gladiator Workout mogelijk. Het aanbod van groepslessen hangt af van het ledenaantal en zal daarin meegroeien, zegt de franchisenemer. “Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor Personal Training”. Verder zijn er privé douches/kleedkamers en tijdens de vaste uren zijn er altijd gecertificeerde instructeurs aanwezig. Ook kunnen de leden gebruik maken van de nieuwste apparatuur waarbij TV’s en internet in de apparatuur geïntegreerd zijn.

Wereldwijd

De formule heeft wereldwijd meer dan 3500 clubs open en heeft filialen in 29 landen, waaronder de VS, Canada en Australië. Het aantal clubs in Nederland en België groeit inmiddels ook door. Franchisegever Petro Hameleers heeft zijn roots in Limburg en opende eerst vooral daar de Nederlandse vestigingen. “Nu komen er steeds meer verspreid over het hele land”, weet Marchi.

In de regio Nijmegen heeft Groesbeek de primeur. Het pand is 700m2 en er kan zich volgens Marchi nog een fysiotherapeut vestigen. Meer info vindt u op de website en op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ik kan bijna niet wachten

wpDiscuz