NN Zevenheuvelenloop heeft wereldprimeur

NIJMEGEN – De NN Zevenheuvelenloop heeft op zondag 19 november een wereldprimeur door ieder kilometerpunt van tijdwaarneming te voorzien.


Archieffoto Zevenheuvelenloop (2014). Foto en rechten: Piet Spanjers.

“Er is geen andere hardloopwedstrijd in de wereld die op ieder kilometerpunt tijdsregistratie verzorgt”, aldus de organsatie. Daarnaast komt de organisatie met de NN Zevenheuvelenloop app. Toeschouwers kunnen de app gebruiken om deelnemers live te volgen.

App

De app is voor iedereen gratis beschikbaar in de app stores en biedt onder andere informatie over de NN Zevenheuvelenloop, een interactieve plattegrond en de optie tot live volgen van deelnemers. Verder is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. Deelnemers komen iedere kilometer met hun chip in het startnummer over een tijdwaarnemingsmat van MYLAPS. Deze passages worden geregistreerd en zijn direct zichtbaar in de app, waardoor fans hun favoriete lopers live kunnen volgen. De app heeft ook een leaderboard waarop de resultaten van de toplopers te zien zijn. Joshua Cheptegei is daarmee op de voet te volgen tijdens zijn wereldrecordpoging.

Kilometerpunten

Nog niet eerder bood een hardloopwedstrijd ieder kilometerpunt tijdwaarneming aan. De doorkomsttijden worden direct openbaar gemaakt in de NN Zevenheuvelenloop app. Hiermee biedt de NN Zevenheuvelenloop een mondiale noviteit. Eerder had de Nijmeegse hardloopklassieker een wereldprimeur met de uitvinding van de ChampionChip. Naast het live volgen van deelnemers is het ook mogelijk om achteraf alle doorkomsttijden van alle deelnemers terug te vinden in de uitslag. De uitslagen zijn via de app en de website www.nnzevenheuvelenloop.nl te raadplegen.

De NN Zevenheuvelenloop app is beschikbaar voor Android en iOS en is gratis te downloaden via de Play Store en App Store.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on NN Zevenheuvelenloop heeft wereldprimeur

Reageren is niet toegestaan.