Overwinning Achilles ’29, De Treffers verliest

GROESBEEK/ROTTERDAM – Zaterdagmiddag werd een groot gedeelte van de 10e speeldag in de Tweede Divisie afgewerkt.

Ook De Treffers en Achilles ’29 kwamen daarbij in actie.

Jong Sparta 5-1 De Treffers

De Treffers liep ook zaterdag tegen een ruime nederlaag aan. In de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk werd het 7-0, zaterdag was Jong Sparta met 5-1 te sterk.

Al snel stond het 1-0. George Dobson zette zijn team na 4 minuten op voorsprong. In de 18e minuut maakte Youri de Winter de 2-0, nadat even daarvoor Coen Maertzdorf namens De Treffers een goede mogelijkheid kreeg om de stand juist gelijk te trekken. Thomas Verhaar maakte na 40 minuten de derde voor de thuisploeg. De wedstrijd was daarmee wel beslist.

Er moest op Het Kasteel nog wel een tweede helft gespeeld worden. Cedric Badjeck kon bijna iets terug doen voor de gasten, maar zijn inzet belandde op de paal. Op dat moment stonden er 70 minuten op de klok. Zeven minuten voor tijd had Badjeck meer geluk: 3-1. Een slotoffensief zat er niet meer in, want in de 86e minuut scoorde Yani Bouras de 4-1. Diezelfde Bouras bepaalde één minuut voor tijd de eindstand op 5-1.

De Treffers staat 12e met 12 punten.

Achilles ’29 2-1 FC Lisse

Achilles ’29 weet weer wat winnen is. Na vijf nederlagen op rij werd er zaterdag weer eens gewonnen. Binnen vijf minuten hadden de witzwarten uit Groesbeek de score geopend. Doelpuntenmaker was Niels Wouters, uit een corner. Na een kwartier spelen kreeg FC Lisse een strafschop en Achilles ’29-doelman Timo Plattel een rode kaart vanwege zijn actie. Dani Centen moest hem vervangen en kon de strafschop van Rowdy van der Putten niet keren: 1-1.

Achilles ’29 zakte na de rode kaart wat terug en probeerde gevaarlijk te blijven in de counter. Het balbezit was voor FC Lisse, maar doelpunten leverde dat niet op. Sterker nog: het was de thuisploeg die er met de overwinning vandoor ging. Het doelpunt viel in de laatste minuut: Imran Oulad Omar schoot een vrije trap fraai in het doel. FC Lisse stond op dat moment ook al met 10 man, omdat Martin van Eeuwijk een rode kaart kreeg. Hij trok zijn shirt uit voor een wissel, wat hem de tweede gele kaart van het duel opleverde.

Achilles ’29 staat 14e, maar heeft weer wat aansluiting met de middenmoot. Volgende week wacht de derby tegen De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 16 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
ZuidSupporter

2 wedstrijden zo verliezen, met geen enkele inzet of passie.
is echt onacceptabel.

ook de actie van de Bondt vind ik erg vreemd, om op dit moment al aan te geven naar een andere club te gaan.

5-1! Nu maken ze het wel heel Bondt

Volger

Verlies volgende week inde derby: exit janssen?

Driewieler

Achilles is torenhoog favoriet, aanstaande week
komt de 5 miljoen binnen, alles opgelost en kunnen ze bouwen aan de toekomst.

Jo Ann

De stekker ging er al meerdere malen uit, oliebaronnen, luchtballonen, familie, Achiles 18, enz. enz. Niets van dit alles. Gewoon winnen. BAM!

buisje

Achillesdiscussie compleet los zien van het 1e team. En zeker los zien van de derby: dat zijn wedstrijden op zich. Maar strijd en inzet geeft dan idd meestal de doorslag. Ik en ik weet zeker, met mij alle Achillesleden, gun het de spelers en Eric zeker wel.
Ga er maar aanstaan: al 4 maanden geen salaris, los van enkele losse betalingen als goedmakertje en om de VVCS zoet te houden.

13 tegen binnen 5 dagen. Schaam jullie diep beste spelers van het 1ste elftal. Als je op deze manier je trouwe supporters in de steek laat moeten jullie je diep schamen. Wij zijn helemaal klaar voor de derby maar als jullie je zo presenteren dan verdienen jullie het niet. De komende week je stinkende best doen en het (kunst) gras zaterdag op de Heikant opvreten. Winnen dat is op zijn minst wat jullie de aanhangers van zuid schuldig zijn. Kom op die rooie.

kloeke

1 ding vind ik wel. …..treffers supporters zeiken veel,ofwel over achilles of over hun eigen clubje.

Pedro.

Wie weet de oplossing voor Zuid?
Niet de trainer wegsturen, is geen optie.
De scouting klopt ook niet.
Technische commissie heeft ook gefaald.
Wat moeten we b.v met Heesakker?
Maar wat wel??Ik weet het niet.
De spelers eens minder in de watten leggen.
Laat ze maar meer werken voor hun poen.

Dan heb ik 1 doelpunt gemist Hoi. Twaalf of dertien tegen wat maakt het uit is gewoon schande

Vind ik ook kloeke, als ze zelf winnen vallen ze achilles aan ,verliezen ze zelf is niemand goed meer ,dit zijn geen supporters maar raddraaiers, ik vind dit zieke mensen jammer.

Florian

Jo ann, je bent niet lekker: 4 schuld en 5 lenen met rente. In een bedrijf dat geen winst maakt en ook niet gaat maken. Dan ben je wel heel gek als je zoiets schrijft. Overigens dankt men iedereen voor de 7500 volgers op twitter. Zou echt niemand zich daar kunnen bedenken waarom ze nou echt dit aantal volgers hebben? Dit gaat niet over wedstrijd dat klopt, maar als iemand zo’n onzin schrijft, dan mag je best zo reageren.

kijker

beste Pedro, de beste oplossing voor Zuid is om al die dure broodvoetballers er uit gooien, ze hebben totaal geen binding met de club en dan opnieuw opbouwen met spelers uit de regio…dan maar een stapje lager voetballen maar wel met echte amateurs en spelers van uit groesbeek en van de eigen club…..dit is veel beter dan voetballen in die 2de divisie want dat kost alleen maar een hoop geld en er is niets te winnen……en zo’n dure trainer als Janssen is dan ook overbodig.

Jan en kloeke dit is allemaal wederzijds. Jullie zijn wat rustiger geworden omdat jullie weten dat jullie clupie bijna naar de klote is .

kloeke

@wim…..ik ben voor d.v.s.g. altijd gezellig,gun alle andere clubs alles,puur voor het sportieve.bestuur van achilles is niks maar de treffers is arrogantie.

Zelfs bij dvsg zijn er mensen weg gepest dus altijd gezellig kun je ook niet zeggen

wpDiscuz