Iso Lemon Tour Groesbeek: “straf” voor Jacco Eltingh

GROESBEEK – Op zondag 29 oktober was de Iso Lemon Tour bij tennisvereniging Groesbeek. Op 6 banen zijn er diverse tennis clinics gegeven aan de leden van deze tennisvereniging.


Foto: TV Groesbeek.

Jong en oud was van de partij. Er is getraind op onder andere de forehand, de backhand, de volley, de service en natuurlijk ook het dubbelspel.

Opdrukken

De clinics waren een groot succes. De leden hebben veel bruikbare tips gekregen van de aanwezige trainers en natuurlijk ook van Jacco Eltingh zelf. Ter afsluiting van deze super leuke middag werd er nog een tennis demo gegeven. De verliezer moest 10 x opdrukken. Dankzij het goede teamwork van Maartje Kamps en Rob Thijssen, moest Jacco Eltingh 10x met zijn neus richting Groesbeekse bodem!

Actie AED

Aan deze tennis clinic is de actie Hart voor de club gekoppeld. Leden konden door middel van een sponsoring van € 25,- een bijdrage leveren voor de aanschaf van een AED. Inmiddels is er een bedrag van € 2550,- bij elkaar verzameld.

Heeft u ook zin gekregen om te gaan tennissen? U bent van harte welkom bij Tennisvereniging Groesbeek. Neem eens een kijkje op de site www.tvgroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Iso Lemon Tour Groesbeek: “straf” voor Jacco Eltingh

Reageren is niet toegestaan.