[3D] Groesbeekse Boys onderuit in Mook

MOOK – Groesbeekse Boys moest het zondag in Mook opnemen tegen Eendracht ’30. Het was voor het eerst sinds vele jaren dat beide teams elkaar in competitieverband weer troffen.

Ondanks dat Groesbeekse Boys een goede wedstrijd speelde en diverse goede kansen wist te creëren ging het met 1-0 onderuit. Een ongelukkig eigen doelpunt in de slotminuut zorgde er voor dat de drie punten naar Eendracht gingen.

Sterker begin Boys

Vooral in het eerste deel van de eerste helft was Groesbeekse Boys de toonaangevende partij. Dit resulteerde in een goede kans voor Sander Bisseling. Zijn kopbal uit een vrije trap werd door Eendracht-doelman Michiel Peeters-Weem gestopt. Gedurende de eerste helft kregen de gastheren meer grip op de wedstrijd, maar wisten het de solide Groesbeekse verdediging niet lastig te maken.

Onderuit in slotminuten

In de tweede helft waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. Groesbeekse Boys had kansen om te scoren via Dave Kleijnen en Ronnie van Rens. Doelman Jeffrey Hoogenbosch bracht redding op een gevaarlijk afstandsschot. Het venijn zat in de slotminuut van de wedstrijd. Een voorzet vanaf de rechter flank verdween ongelukkig via Thom Jochoms achter doelman Jeffrey Hoogenbosch. Een domper omdat de ploeg uit Breedeweg uitzicht had op een beter resultaat.

Derby tegen Rood Wit

Zondag 5 november wacht een nieuwe derby voor Groesbeekse Boys. Op eigen sportpark Breedeweg komt Rood Wit op bezoek. Naast de sportieve eer is het resultaat voor beide teams van belang. Voor Groesbeekse Boys om bij de onderste plaatsen weg te komen. Voor Rood Wit om aansluiting bij de koplopers te krijgen. Aanvang van de wedstrijd is 14.00 uur. Na afloop zorgt DJ Hanza voor de muziek.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen, Rick Hubers, Ivo vd Horst, Thom Jochoms, Teun de Jong; Sander Bisseling, Leroy Kersten; Sil Eikholt (Ronnie van Rens); Bram de Bruin, Dave Kleijnen.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 oktober, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
owja

elke week 11 andere, dan is ut niet gek dat ut niet lukt

wpDiscuz