Fans De Treffers in optocht naar De Heikant voor derby

GROESBEEK – 10 april 2013: De Treffers wint met 2-3 van Achilles ’29.

Afbeelding: De Treffers.

Het was de laatste keer dat de klassieke Groesbeekse derby werd gespeeld. Toen nog in de zondagtopklasse. Bernard Hofstede maakte die woensdagavond het laatste (en tevens winnende) doelpunt in de El Clásico van Groesbeek.

4,5 jaar

4,5 jaar later, op zaterdag 4 november 2017, staan de aartsrivalen weer tegenover elkaar na de degradatie van Achilles ’29 uit de Jupiler League. En opnieuw is sportpark De Heikant het decor van het duel. De derby begint om 15:30 uur en is voor de thuisblijvers live te zien op FOX Sports.

Wandeling

Fans van De Treffers gaan zaterdag te voet naar het sportpark van Achilles ’29. Vanwege de verwachte drukte is het mogelijk om zaterdag vanaf 13.30 uur in de kantine op Sportpark Zuid alvast kaarten te kopen. De toegangsprijs bedraagt € 10,- p.p. en € 5,- voor 65-plussers en jeugd. De supporters vertrekken om 14:30 uur.

Punten hard nodig

Beide teams staan in het “rechterrijtje” en kunnen de punten dus extra goed gebruiken. De Treffers doet het iets beter dan Achilles ’29 en staat 11e. De Heikantbewoners moeten vooralsnog genoegen nemen met een 15e plek. De witzwarten wisten vorige week na vijf nederlagen op rij echter te winnen van FC Lisse. De Treffers daarentegen kreeg tweemaal in één week tijd klop: in de beker van RKC (7-0) en in de competitie van Jong Sparta (5-1).

Zaterdag zal blijken wie zich weer even de beste van Groesbeek mag noemen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Jammer dit zal de laatste derby worden. De el clasico van Groesbeek zal verdwijnen. De reden is bekend. Zaterdag dus hopelijk genieten van een mooie pot voetbal.

Nee hoor van week komen er 5 miljoen . Zijn ze uit de zorgen

De Kuier.

Wim : Toeschouwers????

De kuier haha.

Treffers 2

Mooie opmerking theo.laten we hopen op een mooie sportieve wedstrijd.

Florian

Wat een schande wederom, nog steeds niets geregeld voor trainers en spelers. Dit kan toch niet knvb? En dan de spelers voorspiegelen dat ze VOOR 6-11 salaris krijgen. Goh, wat een toevallige datum zeg poe poe. Of moeten de spelers eerst nog een leer flink knallen voordat ze weer een nieuwe valse belofte krijgen?

De Kuier.

En dan maar met zijn allen zondag in optocht naar de Breedeweg.

Treffers 2

Maar dan wel langs het nijerf.

kloeke

Haha die dingen bij kaal zijn kantoor voor de ingang,typisch treffers. …slap!

wpDiscuz