Salarisachterstand Achilles ’29 loopt verder op

GROESBEEK – Achilles ’29 lijkt steeds verder in de problemen te komen.

Dagblad De Gelderlander meldt dat de salarisachterstand inmiddels verder is opgelopen. Spelers zouden al drie maanden op het geld wachten en een puntenaftrek dreigt.

Staking

Dat betekent dat de salarissen van augustus, september en oktober nog niet zijn overgemaakt. Spelers zouden te horen hebben gekregen dat de salarissen vóór 6 november worden uitbetaald. Dat zou dan dit weekend nog moeten gebeuren. De selectie staakte begin oktober omdat het geld van augustus nog niet binnen was. Die staking was echter van korte duur.

Lening van 5 miljoen

De club wacht ook nog op de miljoenenlening uit Brazilië. Die kwestie loopt al sinds het voorjaar en deze week zou dan eindelijk de 5 miljoen binnen moeten komen. Of dat ondertussen het geval is, is niet bekend.

Zaterdag staat voor het eerst in 4,5 jaar de grote Groesbeekse derby op het programma. Achilles ’29 neemt het in eigen huis op tegen De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 17 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Treurig verhaal voor de echte Achilles supporters.
Gezien t beleid van de afgelopen jaren wel in lijn der verwachtingen

buisje

Kan mij niet snel genoeg gebeuren.

Theetjepoepe

De stekker gaat er dit weekend nog uit bij Achilles. Moak de lampkes mar wer an!

PIETPUK

Heel jammer voor de spelers en trainer en de supporters van Achilles , die BOBO,s die daar boven hebben gestaan die zijn zo hoog hartig en hebben zo met veel hoogmoedig , en dachten wij van ….. en kunnen dit alle maal,
HADDEN ZE MAAR EEN VOOR DEEL GENOMEN ZO ALS BIJ DE TREFFERS MET DE JUISTEN MENSEN OP DE PLAATS HARRIE HIET HAD JIJ VEEL VAN KUNNEN LEREN ,JIJ BENT EEN HELE GROTE OEN

AchillesPezer
Laatste update blijft uit! Totaal geen reactie vanuit het Achilles kamp. Wie zwijgt bekend schuld. Je kunt dit als bestuur toch niet maken tov je leden en betrokkenen die hart en ziel in de club hebben gestoken. Die mensen leven mij en hebben recht op een reactie en zeker de waarheid. Iedereen weet dat die miljoenenlening uit Brazilië een fabeltje was. Iedereen houd het bestuur de hand boven het hoofd. Terug naar de basis. Dat is mijn advies. Hopen op een goede afloop maar dat gaat helaas niet gebeuren. Ik denk dat er morgen geen derby is en dat alle… Lees meer »

Dat luchtkasteel gaat vallen.. eindelijk!

Gerard..

Wanneer grijpt de KNVB nou eens in?
Stekker eruit en opdoeken die handel.
Ze liegen alles aan elkaar.
Laten ze eerst alle liefhebbers nog € 10,00 betalen en dan is die poen ook in rook opgegaan.
Stekker ERUIT en dan zijn ze heel snel vergeten.

Zuid zal wel weer jaloers zijn .

Patje P.

Uit betrouwbare bron vernomen dat de spelers van Achilles uit protest morgen niet in het vertrouwde zwart wit willen spelen. Ze hebben elf shirts bij Rood – Wit geleend.

Treffersfan

Klopt. Wij willen ook 5 miljoen.

7 jaar geleden al begonnen,ze wilden de beste voetbalploeg van groesbeek zijn,dat is gelukt koste toen al een vermogen. Maar er moest geld komen hoe dan ook oliebron !! Mislukt en nu failliet!!! We kunnen ook promoveren naar de Jupiler League krijgen we geld van fox dat is een paar jaar goed gegaan.vrouwenvoetbal krijgen we ook een startpremie voor,het 1e degradeerde wat nu spelers niet betalen trainers niet betalen de eigen supporters voor de gek houden,dat is nog het ERGSTE.er zit niets anders op dan opnieuw beginnen maar dan zonder,de namen kennen jullie wel.succes

Babbel

Lekker Nederlands, Pietpuk

Ach zaterdag gaan alle fans van Zuid nog 10 Euro lappen om ‘getuige te zijn van’? Voor de aftrap is dat geld van de bezoekers al weggesluisd naar de familie. Sponsoren kijken nog een keer naar hun reclamebord met profclub contract, vooruitbetaald. Zondag kijken de spelers en debiteuren nog een paar keer op de betaalrekening? Maandag geeft ‘het bestuur’ nog steeds geen uitleg over de actuele situatie. Vanaf dinsdag kijken de spelers en debiteuren steeds minder vaak op de betaalrekening. In de loop van de week komt aan alle kwatsverhalen een einde! Bewindvoerders, curatoren en media zullen ons voeden met… Lees meer »
Florian

Die volgelingen zijn ook niet meer zielig te vinden hoor. ze blijven maar de hand boven de hoofden van die gasten houden en trappen steeds weer overal in, ongelooflijk. Ook zij moeten zich langzaam schuldig gaan voelen ipv in slachtofferrol kruipen. Maar ja, staan morgen gewoon weer als klapvee langs de kant met z’n 34en. Proud to be heikanter stond op twitter. hoe diep kun je zakken door zoiets op dit moment te schrijven? Klap op de vuurpijl: ze vinden ook nog eens dat de 5 mln goed nieuws zou zijn. Geen enkel idee wat de consequenties zijn, triest.

Zou treurig zijn als het mis gaat bij achilles het is toch een mooie club met ook veel historie in het voetbaldorp ,en de haat tegen iedereen is ongepast. humor onder elkaar moet kunnen maar wat je allemaal leest is buiten proportie en niet normaal
Het water staat wel bij meerdere clubs tot aan de lippen

Reggie

Ben het helemaal met Ron eens.
Achilles hoort bij het Groesbeekse voetbal met alle “strapatsen” die er zich voordoen. Humor hoort erbij, en wat sneren naar elkaar hoort er ook bij, maar dat hatelijke hoort gewoon niet in Groesbeek hou daar mee op.

Ik hoop dat we weer een onvervalste derby krijgen te zien met alles er op en er aan, en daarna een pilsje drinken met elkaar in de kantine, dat is voetbal.

Jo Ann

BATS: EEN TEGEN NUL!!!!!

wpDiscuz