[3D] Derby van Breedeweg prooi voor Rood Wit

GROESBEEK-BREEDEWEG – De derby van de Breedeweg is zondagmiddag met 0-2 gewonnen door Rood Wit.

Groesbeekse Boys blijft daarmee in de onderste regionen van de ranglijst steken, Rood Wit staat 5e.

Interessant duel

Sportpark Breedeweg was goed gevuld met voetballiefhebbers uit Groesbeek. Ondanks dat de echte derbysfeer ontbrak zagen zij een interessant duel tussen de twee teams uit Breedeweg. Groesbeekse Boys probeerde als team te combineren. Rood Wit kon vooral terugvallen op individuele klasse van diverse spelers en snelle omschakelingen. Uit zo’n eerste moment schoot de gevaarlijke Rood Wit-aanvaller Khalid el Haddouti maar net naast. Dave Kleijnen zag namens de thuisclub zijn direct genomen vrije trap op de lat eindigen.

Openingstreffer

Na een half uur voetballen verdween een kopbal van Omar Nejjari naast het doel van Groesbeekse Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch. Kort daarop werd het toch 0-1 voor de bezoekers. Bij een combinatie door het centrum belandde de bal via Omar Neijari bij Khalid el Haddouti waarna deze laag in de hoek binnen schoot.

Offensief Groesbeekse Boys

In het begin van het tweede bedrijf was Groesbeekse Boys enkele keren dicht bij de gelijkmaker. Rood Wit-doelman Ton van Doorn bracht redding op een kopbal van Rens Hubers. Vervolgens verdween een schot van Bram de Bruin na een combinatie met Rick Hubers maar net naast. De ingevallen Stan Janssen schoot van dichtbij hard over na goed voorbereidend werk van Ivo v.d. Horst.

Rood Wit beslist wedstrijd

Aan de ander kant bracht Jeffrey Hoogenbosch redding op een schot van Marc Gunterman waarna hij tien minuten voor het einde voor de tweede maal door khalid el Haddouti gepasseerd werd. Wederom uit een snelle uitbraak kon de Rood Wit aanvaller alleen op de Groesbeekse doelman afgaan waarna hij de wedstrijd wist te beslissen. In het restant van de wedstrijd was Groesbeekse Boys niet meer in staat het tij te keren. Rood Wit had de marge kunnen vergroten maar zag een
schot op de paal eindigen.

Vrij

Groesbeekse Boys en Rood Wit zijn beiden aankomend weekend vrij van competitieverplichtingen. Zondag 19 november speelt Groesbeekse Boys een uitwedstrijd tegen DIO’30 in Druten. Voor de KNVB districtsbeker speelt Groesbeekse Boys woensdag 8 november om 20.00 uur tegen sc Oranje op eigen sportpark.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Bjarne Beelen (Stan Janssen), Rick Hubers, Ivo vd Horst (Jesse Peters), Rens Hubers, Thom Jochoms; Sander Bisseling, Leroy Kersten; Ronnie van Rens, Bram de Bruin, Dave Kleijnen.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Derby van Breedeweg prooi voor Rood Wit

Reageren is niet toegestaan.