NN Zevenheuvelenloop 2017 live op TV

NIJMEGEN РDe 34e NN Zevenheuvelenloop wordt op zondag 19 november voor het eerst live uitgezonden op televisie. Van 12.45 uur tot en met 15.45 uur is de gehele 34e editie live te zien op Omroep Gelderland. De omroep is met diverse camera’s, een verslaggever en twee presentatoren aanwezig.


Archieffoto Zevenheuvelenloop (2014). Foto en rechten: Piet Spanjers.

Live

Met de live uitzending is de gehele NN Zevenheuvelenloop op de voet te volgen op televisie en via www.nnzevenheuvelenloop.nl. Uiteraard zal Joshua Cheptegei worden gevolgd tijdens zijn wereldrecordpoging. Irene ten Voorde zal verslag doen vanuit het start- en finishgebied en Janko van Sloten gaat op de motor mee met de recreatieve deelnemers om verslag te doen vanaf het parcours. Jan Sommerdijk doet samen met een co-commentator verslag van de wedstrijd. Daarnaast zal er een korte samenvatting van de Zevenheuvelennacht te zien zijn op Omroep Gelderland op zondag 19 november.

App

Toeschouwers die alle kilometer tussentijden willen volgen, kunnen hiervoor gebruikmaken van de NN Zevenheuvelenloop app. Dit jaar heeft het Nijmeegse hardloopevenement een wereldprimeur met tijdsregistratie op alle kilometerpunten. De app biedt een live volgsysteem van alle deelnemers, leaderboard met de tussentijden van de toplopers, interactieve parcourskaart en koppeling met social media. De speciale NN Zevenheuvelenloop app is gratis te downloaden via de app stores voor Android en iOS.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on NN Zevenheuvelenloop 2017 live op TV

Reageren is niet toegestaan.