[3D] Groesbeekse Boys onderuit bij koploper

DRUTEN – In Druten moest Groesbeekse Boys het opnemen tegen DIO ’30. De koploper in de derde klasse D bleek deze middag een maatje te groot voor het team uit Groesbeek-Breedeweg.

Na een snelle Groesbeekse openingstreffer trokken de gastheren het initiatief naar zich toe. Zij wisten het overwicht in een half dozijn doelpunten uit te drukken waardoor de eindstand op 6-1 kwam te staan.

Nog wel op voorsprong

De wedstrijd begon nog wel goed voor Groesbeekse Boys. Al vroeg kwam het op een 0-1 voorsprong. Een vrije trap genomen door Dave Kleijnen werd door DIO-doelman Nick Degen gestopt maar Sander Bisseling was alert en schoot vanuit de rebound binnen. Na vijfentwintig minuten voetballen kwamen de gastheren op gelijke hoogte door Arthur van den Eeckhout. Nog voor rust volgde ook de tweede Drutense treffer: Michel Falize schoot een vrije trap raak.

DIO op stoom in 2e helft

Na rust kwam de Drutense productie verder op gang. Michel Falize schoot een afgeslagen corner binnen. Dani Bloemberg stond aan het einde van een fraaie Drutense aanval. Hij schoot een dieptepass vanuit de volley binnen. Enkele minuten later tekende dezelfde Bloemberg voor een nieuwe treffer. Aan het einde van de wedstrijd wist ook Arthur van den Eeckhout zijn tweede treffer te scoren waardoor de 6-1 eindstand bereikt werd.

Nieuwe kansen tegen HAVO

Het team van Groesbeekse Boys-trainer Koen Renswoude krijgt hiermee opnieuw een tegenslag te verwerken. Met vier punten uit acht wedstrijden staat het op de voorlaatste plaats. Zondag 26 november wacht een nieuwe kans om te klimmen op de ranglijst. Op sportpark Breedeweg komt dan het gepromoveerde HAVO, dat op een mooie vierde plaats van de ranglijst staat, op bezoek. Aanvang van die wedstrijd is 14.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rick Hubers, Ivo vd Horst, Rens Hubers, Thom Jochoms (Bjarne Beelen); Sander Bisseling, Leroy Kersten; Ronnie van Rens, Jesse peters, Bram de Bruin (Sil Eikholt), Dave Kleijnen.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
owja

hoelang nog????

boys

bestuuw wakker worden!!!

Joop

Wat een systeem !

wpDiscuz