Vierde nederlaag op rij voor De Treffers

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag opnieuw verloren. Op sportpark Zuid in Groesbeek won VVSB met 0-1.

De Treffers begon nog wel goed aan het duel en kreeg via Eef van Riel al snel een goede scoringskans. Een doelpunt werd dit niet. De eerste kans voor VVSB was wรฉl direct raak. Daar moest de uitploeg een halfuur op wachten en Frans van Niek was trefzeker.

Na rust waren er aanvankelijk eigenlijk niet zo veel kansen. Het bleef door het kleine verschil in de tussenstand echter wel een spannende wedstrijd. Pas tegen het einde gebeurde er weer het een en ander. Jelmer Vijlbrief en Pim Balkestein kregen na een opstootje in de slotminuten een rode kaart. De gelijkmaker bleef verder uit.

Door de nederlaag staan de mannen van trainer Anton Janssen nu op de een-na-laatste plaats in de Tweede Divisie met 12 punten. Alleen AFC heeft minder punten: 11.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 19 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Treffers 2

Niet om aan te zien. anton krijgt ze niet meer aan het voetballen

Ik ben een betalende fan van Treffers. Maar wat een spel of beter gezet geen spel. Totaal geen voetbal in de ploeg. Het zal toch niet gebeuren dat we voor het eerst gaan degraderen in mijn weten zijn bestaan. Maar eerlijk gezegd met dit voetbal heb je niets te zoeken in de 2de divisie. En misschien nog wel lager. Tjee wat een achteruit gang echt niet om aan te zien. Voorlopig hou ik mijn tientje op zak. Succes om er een team van te maken.

Zo azijnzeikers nu weten jullie ook hoe het voelt

Het zag er inderdaad niet uit. Dit word een heel lang seizoen. Voorlopig alleen maar aan het zakken.
Je staat waar je staat. Er zit minder muziek in dan in de kantine.

Get den grote moel er wel af daar ๐Ÿ˜

splinter

Jongens niet zeiken het is erg genoeg dat je van je voetstuk valt. klotenscheidsrechter. Ligt niet aan het geld denk ik dan, maar maar waaraan dan wel .

Theo

Maar Jop, gaan we weer haat zaaien? Kan ik ook, de vergoedingen/salarissen worden nog steeds netjes op tijd betaald bij de Treffers. Die achterstand is bij jullie inmiddels aan de orde van de dag.
Uiteindelijk komt de Treffers dit seizoen ergens in het linker rijtje terecht.
Misschien n (paar) plekje(s) onder Achilles, maar mag de voetbalpret niet drukken, zowel op de Heikant, als op Zuid niet.๐Ÿ‘

Treffers 2

Kwaliteit splinter

Truus

Bij treffers zien ze tenminste in dat het niet goed gaat en ze kwaliteit missen. Daar willen ze iets aan gaan doen. En op Facebook van de treffers, supporters enz zeggen ook dat het erg slecht is en dat ze hoe het nu is niet thuis horen in tweede divisie. Dat kan ik van Achilles niet zeggen. Die hebben geen enkel jaar thuis gehoord in de jupiler league. Alles en iedereen kreeg wekelijks de schuld. Maar bij zichzelf zochten ze het nooit. Dus wie zijn azijnpissers Jop?

Antoon

Geschreven door Truus van hanegem !,,

achilles 29

wedstrijd was niet om aan te gluren. wat een elftal zeg pfff. vooral naar de heikant kijken.en denken dat jullie alles weten. tokkie club

Bier glas

Maar het was wel gezellig in de kantine ging dit keer niet over nep tieten

Julian

Tokkie club ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ja zoโ€™n uitspraak zegt best wel iets. Namelijk veel over jouw verstand! Zoek eerst de betekenis op dombo. En uhhhh, het was zeker weer gezellig ondanks het resultaat en daarbij nog druk ook! Ook mooi om te zien dat er aardig wat (wisselende) mensen van Achilles bijna wekelijks in onze kantine komen vanwege gezelligheid en drukte. Alleen al van de opbrengst uit de kantine kunnen we in de winter nieuwe spelers halen, lekker man.

Lookkoek

@Theo, wat betreft haat zaaien verwijs ik je graag naar de reacties bij het verslag van Achilles-Kozakken Boys. Dat was wat eerder en dan volgt op actie reactie. Het is overigens zo oud als de weg naar Rome het gestook na een nederlaag van Achilles. Succes met je cluppie.

Truus een bal is niet vierkant maar rond

Misschien een late reactie mr toch. Ik ben een ras-echte Groesbeker (uut t Terp, dus Zuid hart) en heb ruim 4jaar in Rotterdam gewoond (nu weer terug trouwens). Zoals “aanhangers” van Achilles en Treffers hier op dit forum tegen elkaar aan t pissen zijn, zie je zelfs in Rotterdam niet. Lui van Excelsior en Sparta kunnen het gewoon goed met elkaar. Uiteindelijk moet het een amusementsport zijn en moet het om de gezelligheid gaan. Of dat nou bij Achilles, Treffers etc is. Mss een beetje meer trots op de clubs uit Groesbeek op beter op zijn plaats. Zowel Achilles,Treffers, Boys,… Lees meer ยป
Philip

@Julian, in jullie kantine is het zo gezellig en er worden zoveel inkomsten gegenereerd dat men jaren geleden besloot een kantine manager in te zetten. Het toenmalige koppel wat de kantine toen onder zijn beheer had vond dit wel zo een geweldig idee dat zij met ruzie het bijltje erbij neer gooide.

Julian

Klopt helemaal Philip, bijna geen speld tussen te krijgen. Conclusie: bij ons leerden ze wel van fouten en zie nu: ondanks sportieve malaise een bloeiend geheel met vele, zeer vele drukke en gezellige zaterdagen en zondagen. En uiteraard donderdagen, want bij ons is het gewoon altijd open zoals het hoort.

Bier glas

Julian jij weet alles zo goed maar als er wordt geslagen hoor je jou niet over zielig mannetje ben je en bij Achilles is de kantine 7 dagen in de week open maar ik hoop dat jij daar weg blijft veel gezelliger

wpDiscuz