Dropping Germania 2018

GROESBEEK – Vanaf zaterdag 2 december (10:00 uur) a.s. kan men zich weer inschrijven voor de dropping van VV Germania die zal plaatsvinden op zaterdag 6 januari 2018.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulieren kunt u hier downloaden of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania. De adressen waar u de formulieren kunt inleveren staan op het inschrijfformulier. Voorkeur starttijd wordt bepaald naar
volgorde van inschrijving.

20 jaar

De Germania-dropping is na bijna 20 jaar uitgegroeid tot de grootste en mooiste van de regio waarbij de groep van Nevin Kamps haar titel zal moeten verdedigen. De komende editie beloofd volgens de organisatie weer een waar spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

Goed humeur

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: ‘Zorg in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen

Groepen moeten bestaan uit minimaal acht en maximaal uit zestien personen. De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten bedragen ook dit jaar slechts € 7,50 per persoon.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kanarie

Ik vind drop niet zo lekker

Philip

@Kanarie, houd uw snavel.

wpDiscuz