Achilles ’29 loopt tegen ruime nederlaag aan

WERKENDAM – Achilles ’29 heeft zaterdagmiddag verloren. Kozakken Boys was veel te sterk voor de mannen van trainer Eric Meijers: 5-2.

Overwicht, maar weinig doelpunten

De score werd na 10 minuten geopend door Jeffrey van Nuland. Een minuut later leek de thuisploeg deze voorsprong te gaan verdubbelen, ware het niet dat het doelpunt wegens buitenspel werd afgekeurd. Achilles ’29 had niets te mopperen over de tussenstand die na 20 minuten op het bord stond. Er werd namelijk nog een bal van de doellijn gehaald waardoor de Groesbekers slechts tegen een 1-0 achterstand aankeken.

Kozakken Boys loopt uit

Dat zorgde er voor dat Niek Versteegen in de 26e minuut de uitploeg op gelijke hoogte kon zetten. Vijf minuten later stond het door een treffer van Ahmad Mendes Moreira echter alweer 2-1. Door een lobje van Ahmed El Azzouti ging Kozakken Boys met een gunstige voorsprong rusten.

Opschroeven

Al snel na de thee gooide de gastheren het duel in het slot. Mendes Moreira maakte de 4-1 en de marge van drie zou voldoende moeten zijn. Guyon Philips kon namens Achilles ’29 nog wel iets terugdoen. In een periode waarin de witzwarten al wat kansjes kregen verkleinde Philips de achterstand tot 4-2. De winst voor Kozakken Boys kwam echter niet meer in gevaar. Abdulsamed Abdullahi maakte er zes minuten voor het laatste fluitsignaal zelfs nog 5-2 van.

Achilles ’29 staat op het moment van schrijven 10e.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 8 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Het laatste nieuws: Achilles heeft Lionel Messi opgehaald bij Barcelona.
700 miljoen euro is de prijs voor hem maar geld speelt bij Achilles geen rol.
Er gaan nog meer toppers volgen.
Dat moet ook wel na de zeperd bij Kozakken Boys.

Theo

Tja, pech deze keer, in elk geval zijn de salarissen van de spelers tot 1 oktober betaald……
En verder: De vertrokken jeugd heeft weer plezier bij de andere clubs binnen de gemeente Berg en Dal.

Harrie

Er is helemaal niets van waar dat het financieel weer op orde is. Ze hebben die Calderwood valse cijfers laten zien. Salarissen van oktober maar voor een gedeelte over gemaakt. Met de mededeling meer geld is er niet. Het schip is echt aan het zinken en de kapitein verlaat het schip als eerste onder dwang van familie en aantal leden. Wat een bende. Verlies pakken en in 4e klasse opnieuw beginnen met nieuwe mensen aan het roer.

Hoe kom jij aan al die informatie Harry.

splinter

Wim de naam zegt al genoeg

Harrie

Wedje maken dat dit klopt?!

De Kuier.

En weer gaat t nergens over. Niet over de wedstrijd. Wel weer zeiken.Jammer…..!!!
Remember….De Treffers verliest ook daar met 5-0 in Werkendam.

Lookkoek

@De Kuier, klopt helemaal. Na drie overwinningen kun je een keer verliezen, zaterdag weer punten pakken. @John, jij moet je aanmelden als cabarettalent, wat een humor. Jij trekt gegarandeerd volle zalen, Youp is er niks bij.

wpDiscuz