[Foto’s/Update] Succesvol “Knalweekend” Anytime Fitness Groesbeek

GROESBEEK – Het zogeheten Knalweekend van Anytime Fitness in Groesbeek kent een goede start.


Nu nog de ingang van Anytime Fitness, maar die wordt tijdens de verbouwing verplaatst. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Franchisenemer Hernanni Marchi laat DeGroesbeek.nl desgevraagd weten dat er op de vrijdag en zaterdag in totaal meer dan 100 nieuwe leden zich hebben ingeschreven.

Verbouwen

De sportschool gaat zich vestigen in het pand van de voormalig Aldi aan de Hoflaan in Groesbeek. Men is op dit moment druk bezig met de verbouwing en de opening is begin januari. De toekomstige leden kregen tijdens hun bezoek in het Knalweekend een korte rondleiding met informatie over de indeling van de sportschool. Meer informatie ontvangen zij op korte termijn.

Nog één dag

Leden kunnen zich ook zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur nog inschrijven tegen een korting van 23% op het maandtarief, waarmee de prijs op € 29,95 uit komt. Daarna zal er nog steeds tegen een lager tarief ingeschreven kunnen worden, maar naarmate de opening dichterbij komt zal ook de korting afnemen.

Met de komst van Anytime Fitness telt Groesbeek in totaal drie sportscholen; Total Spirit en Active Studio zijn ook in het dorp gevestigd.

Update 26-11-2017, 18:30 uur
Het aantal inschrijvingen ligt op meer dan 150, laat Marchi zondagavond weten. De verbouwing is rond de Kerst klaar en in de weken daarvoor volgt er nog een presale.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Ziet er leuk uit. Ik verbaas me wel over de €30 extra op jaarbasis voor een wazige reden. Met over de 100 inschrijvingen zijn dit toch al €3000 extra in de pocket.
Misschien een handdoek voor de leden of iets anders extra.
Ik hoor het graag.

kloeke

Eindelijk kan ik om 3 uur snacht gaan sporten…….

splinter

Ik ga als terug kom van het stappen gelijk wat kwijt .

Hariko

Na het stappen, met de neus nog vol, lekker los op die apparaten. Nu al zin in!

Johann

Ik zou toch graag eens willen weten wat de kosten zijn !

Philip

@Johan, was even op de open dagen gekomen of kom informeren als wij open zijn. Bellen kan ook. Zomaar wat mogelijkheden om te weten wat de kosten zijn. Jouw vraag stellen op ‘degroesbeek.nl’ zal geen antwoord opleveren.

wpDiscuz