Leden van Verdienste 2017 De Treffers

GROESBEEK – Tijdens de vrijwilligersavond van De Treffers zijn er vrijdag vijf Leden van Verdienste verkozen. Het is een goed gebruik deze avond de ‘Vrijwilliger van het Jaar’ te kiezen die de speciale erkenning ‘Lid van Verdienste’ ontvangt.

Frank, Henri en Hans

Het was een gezellige vrijwilligersavond met muzikale omlijsting van Feest DJ Mike (tevens zang). De Leden van Verdienste zijn drie mannen die al jaren zeer actief zijn binnen de jeugd en trouw diverse functies vervullen. Het jeugdbestuur en het algemeen bestuur waren er daarom unaniem over eens wie dit jaar de titel in ontvangst mochten nemen: Frank van Elst, Henri Thissen en Hans Liebers. De drie vrienden zijn al van kind af aan betrokken bij onze vereniging en zetten zich sinds vele jaren actief in binnen het jeugdbeleid. Mannen, gefeliciteerd!

Bert en Marian

Later op de avond verraste Jan Driessen met een speciaal woord van dank namens de club aan voorzitter Bert Janssen en zijn vrouw Marian. Bert is altijd degene die lovende woorden uitspreekt aan andere clubgenoten, deze avond werden hij en zijn vrouw in het zonnetje gezet. Als erkenning voor jarenlang onvolprezen voorzitterschap en vrijwilligerswerk binnen onze club kregen ook Bert en Marian de oorkonde ┬┤Lid van Verdienste┬┤. Marian is zelf als vrijwilliger al jaren actief binnen maandagmiddag schoonmaakgroep Madaram, doet de administratie van de kleding borg en de administratie van de zittribune. Ook aan jullie van harte proficiat!

Dankwoord

De Treffers dankt alle vrijwilligers die op welke manier dan ook een steentje bijdragen aan de vereniging en hoopt nog vele jaren met veel plezier van ieders kwaliteiten gebruik te mogen maken; zonder vrijwilligers immers geen vereniging! Hartelijk dank!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Leden van Verdienste 2017 De Treffers

Reageren is niet toegestaan.