[3D] Eindelijk weer winst voor de “Boys”

GROESBEEK-BREEDEWEG – Nadat de afgelopen drie wedstrijden verloren gingen wist Groesbeekse Boys eindelijk weer te winnen.

Thom Jochoms wist als enige het doel te vinden en werd daarmee matchwinnaar. Op sportpark Breedeweg werd HAVO met 1-0 verslagen. De overwinning geeft het team van trainer Koen Renswoude vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Leuke wedstrijd

Hoewel de uitslag mogelijk anders doet vermoeden kregen de supporters een leuke wedstrijd te zien. Beide teams zochten de aanval waardoor zij diverse kansen wisten te creëren. Groesbeekse Boys had in de eerste helft de beste kansen. Sander Bisseling was met een kopbal en schot in de openingsfase dichtbij een treffer. Maarten v.d. Burg had het geluk aan het einde van de eerste helft niet aan zijde. Binnen één minuut zag hij een volley naast gaan en wist HAVO-doelman Steven Paul redding te
brengen.

Jochoms kopt raak

Aan het begin van de tweede helft ging HAVO-aanvaller Sjors Venselaar alleen op Boys-doelman Jeffrey Hoogenbosch af, maar werkte naast en schoot Thijs Barten namens de bezoekers van dichtbij over. Thom Jochoms wist daarop een corner wel hard binnen te koppen: 1-0. In het verloop van de tweede helft bracht Jeffrey Hoogenbosch een aantal keren redding. Hij tikte een schot van Kefas Schut over, stopte een schot van Sjors Venselaar en ronselde een kopbal uit de bovenhoek. Aan de
overzijde mocht Bram de Bruin alleen op de HAVO doelman af. Hij werd gestopt waarna Dave Kleijnen de rebound vanaf 25 meter maar net naast schoot.

Programma

Zondag 3 december staat de uitwedstrijd tegen sv Hatert op het programma. Groesbeekse Boys staat op de twaalfde positie, Hatert met één punt meer op de negende. De wedstrijd in Nijmegen begint om 14.00 uur. Woensdag 29 november speelt Groesbeekse Boys voor de KNVB-beker in Opheusden tegen zaterdag hoofdklasser sv DFS. Aanvang van deze wedstrijd is 20.00 uur.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rick Hubers, Ivo vd Horst, Rens Hubers (Sil Eikholt), Bjarne Beelen; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Leroy Kersten; Maarten vd Burg (Ronnie van Rens), Bram de Bruin, Dave Kleijnen.

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Eindelijk weer winst voor de “Boys”

Reageren is niet toegestaan.