Trainers Janssen en Willems verlengen op Zuid

GROESBEEK – Hoofdtrainer Anton Janssen (54) en assistent-trainer Willie Willems (56) zullen ook volgend seizoen bij De Treffers actief zijn.

De club heeft beide contracten met één jaar verlengd.

Anton Janssen

Voor Janssen wordt het zijn vierde seizoen bij de roodzwarten. Hij werd in mei 2015 de nieuwe trainer van de Groesbeekse topklasser. Hij volgde Ton Caanen op, die bij Apollon in Cyprus aan het werk ging. Janssen speelde in het verleden voornamelijk bij het Nijmeegse NEC, maar ook bij Fortuna Sittard, VV Kortrijk (BE) en PSV. Met laatstgenoemde team won de oefenmeester in 1988 de Europa Cup I. Daar had hij middels een benutte strafschop een aandeel in. Als trainer was Janssen onder andere actief bij Gemert, FC Oss en NEC.

Willie Willems

Willems is kind van de club en speelde 13 jaar in het eerste elftal van de roodzwarten. Tevens was hij al enkele jaren hoofdtrainer. Sinds 2014 is hij assistent-trainer. Eerst ter ondersteuning van Ton Caanen, daarna Janssen. “Ik kom hier van jongs af aan en dit is echt mijn club. De samenwerking met Anton is prima en zowel dit seizoen als het aankomende gaan we onze hele ziel en zaligheid erin gooien”, aldus Willems op de clubwebsite.

Vertrouwen

Daarmee lijken beide trainers nog voldoende vertrouwen te hebben binnen de club. De Treffers staat op dit moment 17e in de Tweede Divisie. “Zowel de technische commissie, bestuur en het trainersduo zien gezamenlijk de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus De Treffers.

Bron: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 7 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Goed signaal. Nu de rust bewaren en snel versterking zoeken

Thetje

Zou je dat wel doen !!!

Goede keus blijft de treffers kliek intact. Van bestuur tot aan Tc en trainers spelers succes !!!

Doen ze goed aan mensen met een treffers hart.

achilles 29

zegt helemaal niks.gaat er gewoon uit als ze eruit vliegen.

Treffers 2

Heb je het vliegtuigje ook zien vliegen tijdens de derby dat zegt toch genoeg.

Slim. Spelers die niet deugen en de trainer niet mogen weten dat ze beter kunnen gaan. Sponsors weten dat er in de winterstop aan de deur word geklopt.
En toch word het heel moeilijk. Te veel ego’s en dat mag de TC zich aanrekenen

wpDiscuz