[3D] Groesbeekse Boys wint opnieuw

NIJMEGEN – Na de slechte seizoensopening wist Groesbeekse Boys afgelopen zondag de tweede wedstrijd op rij winnend af te sluiten.

In Nijmegen werd tegenstander sv Hatert met 1-3 verslagen. Met de overwinning zorgt het team van trainer Koen Renswoude ervoor dat het twee plaatsen op de ranglijst stijgt wat vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden.

Slechte eerste helft

De eerste helft was niet best. Beide teams hadden moeite om de bal rond te spelen. Thuisclub Hatert had een licht veldoverwicht maar wist dit niet tot doelkansen om te zetten. Groesbeekse Boys-speler Maarten vd Burg was het dichtst bij een treffer. Zijn harde voorzet werd door al zijn medespelers gemist en had zowaar nog binnen vallen.

Hatert opent score

In het tweede bedrijf verliep de wedstrijd anders. Er ontstond een open wedstrijd waarbij Groesbeekse Boys een overwicht had. Toch scoorden de gastheren na een uur voetballen de eerste treffer. Een vrije trap werd door de Nijmeegse aanvaller Chiel Jan Nijman binnen gekopt. Groesbeekse Boys nam daarna het heft in handen en wist binnen twintig minuten drie maal te scoren.

Groesbeekse Boys slaat toe

Sil Eikholt wist Dave Kleijnen in de diepte vrij te spelen waarna de spits de bal binnen kon lopen. Maarten vd Burg bracht de Groesbekers op een 1-2 voorsprong door in de verre hoek binnen te schieten. Dave Kleijnen bracht tien minuten voor het einde de stand op 1-3. Hij benutte een strafschop nadat Bram de Bruin binnen het strafschopgebied werd neergehaald. In het restant van de wedstrijd kwam de voorsprong van Groesbeekse Boys niet meer in gevaar.

Laatste thuiswedstrijd 2017

Door de overwinning is Groesbeekse Boys naar de tiende plaats gestegen. Zondag 10 december wacht de wedstrijd tegen Eldenia. Deze tegenstander uit Elden staat met vier punten meer op een achtste plaats. Deze laatste thuiswedstrijd van 2017 op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur. Na afloop van de wedstrijd is er gezellige Hollandse muziek van DJ Hanzi.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Rick Hubers (Ronnie van Rens), Ivo vd Horst, Rens Hubers (Sil Eikholt), Bjarne Beelen; Thom Jochoms, Sander Bisseling, Leroy Kersten; Maarten vd Burg (Niels Rutten), Bram de Bruin, Dave Kleijnen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Fred

Top trainer 👍🏼👍🏼

wpDiscuz