4e Bridge Open Berg en Dal

GROESBEEK – Op zaterdag 20 januari 2018 vindt voor de 4de keer de Berg en Dal bridgedrive plaats.


Archieffoto 2014.

Open voor iedereen

Deelname staat open voor alle leden van de Berg en Dalse avond- en middag bridgeclubs en verder voor alle bridgende inwoners van de gemeente Berg en Dal. De Groebelton uit Groesbeek is deze keer de ontvangende en organiserende vereniging. De bridgedrive vindt plaats in de Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek.

Wijnkoningin reikt wisseltrofee uit

Vanaf 13.00 is de ontvangst en om 13.30 uur wordt met de eerste ronde gestart. Voor elke lijn zijn enkele prijzen beschikbaar. De wisseltrofee van de gemeente Berg en Dal zal aan het paar met de hoogste score worden uitgereikt door de wijnkoningin van Groesbeek. Deze prijsuitreiking vindt plaats rond 17.30 uur. Daarna is er gelegenheid om nog na te borrelen.

Bijdrage

Aan de deelnemers nemers wordt een bijdrage gevraagd van € 10,- per paar, contant en bij voorbaat met gepast geld te voldoen bij het ophalen van het loopbriefje in de speelzaal, waar de koffie klaar staat. Alle inwoners van Berg en Dal zijn van harte uitgenodigd om aan deze open bridgedrive deel te nemen. Leden van een van de bridgeclubs kunnen zich voor 8 januari opgeven bij de eigen clubsecretaris. Alle anderen voor diezelfde datum bij Ed Hermans: [email protected].

Deelnemers van vorige jaren weten dat de kennismaking met elkaar tijdens deze gezellige en ontspannen drive voorop staat.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 4e Bridge Open Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.