Achilles ’29 verliest thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft zaterdag in eigen huis verloren van Rijnsburgse Boys.

Op sportpark De Heikant werd het 1-2.

Achilles ’29 opent score

De Groesbekers namen na 27 minuten de leiding door een doelpunt van Imran Oulad Omar. Hij schoot een vrije trap achter Rijnsburgse Boys-doelman Virgil Deen. In de periode daarvoor hadden beide ploegen al wat kansen kunnen creëren, maar dus nog niet weten te scoren. Het eerste bedrijf was wel aantrekkelijk om naar te kijken.

Achterstand ombuigen

De uitploeg liet het direct na de openingstreffer na om de gelijkmaker aan te tekenen. Toch bleef de 1-1 niet lang uit, want in de 37e minuut was Wesley Goeman trefzeker. Ook hij scoorde uit een vrije trap. Vlak voor het rustsignaal kwam Achilles ’29 zelfs op achterstand. Doelpuntenmaker was Joel Tillema.

Ongewijzigde stand

In de tweede helft was het aan Achilles ’29 om het initiatief te tonen om zodoende weer terug in de wedstrijd te komen. Mede dankzij reddingen van Deen bleef een Groesbeeks doelpunt uit. Rijnsburgse Boys liet zich vervolgens zien middels pogingen van Giovialli Serbony, Jeffrey Jongeneelen en Maikey Parami, laatstgenoemde één op één met de doelman. Ook dit was zonder resultaat. Zodoende bleef het 1-2.

Achilles ’29 gaat met 17 punten uit 15 wedstrijden de winterstop in en staat 14e.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
John

Dit kan wel eens het begin zijn van een heeeeeeele lange (winter ) STOP.

Veur moel van zuid

De speulers op de fiets nor de tegenstander sturen zien ze werm als ze dor komme ipv neule dat ut kald is ien de bus ut zien net un por vrollie die ze ongeschaft hebben of is da braziliaans geld gen dubbeltje werd

Treffers 2

Ver moel van zuid. Hedde gepruuuft?

Joke

Zaterdag na de weer verloren wedstrijd tegen RBB stond er iemand met de stekker in zijn hand.
Die moest hij er maandagmorgen uittrekken hoorde wij.

Hans

Het is klaar op de Heikant. Ik herken mijn eigen club niet meer als ik er nog kom. Allemaal onbekenden, niemand in de kantine. Zit geen leven en beleving meer in deze club. Paar mensen zijn hier verantwoordelijk voor. Zonde het was er eerst echt leuk en gezellig.

Brommetje

Kan nie wachten

wpDiscuz