[3D] Puntendeling Groesbeekse Boys en SC Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – In een slechte wedstrijd hebben SC Millingen en Groesbeekse Boys de punten met elkaar gedeeld.

Het lukte Groesbeekse Boys niet om in Millingen van nummer laatst op de ranglijst te winnen. Na negentig minuten voetballen stond een 1-1 stand op het scorebord. Door deze uitslag blijft SC Millingen op de laatste plaats steken. Groesbeekse Boys staat drie plaatsen hoger.

SC Millingen beter in eerste bedrijf

De wedstrijd tussen de twee teams uit gemeente Berg en Dal werd ten gevolge van de weersomstandigheden op een bijveld met kunstgras gespeeld. In het eerste bedrijf waren de gastheren feller dan de Groesbeekse bezoekers. Vanuit snelle omschakelingen was Millingen enkele keren dicht bij een treffer. Groesbeekse Boys wist daar met hun jonge team weinig tegenover te zetten.

Na rust

In de tweede helft veranderde dit beeld enigszins. Groesbeekse Boys toonde meer initiatief en wist enkele kansen te creëren. Toch was het SC Millingen dat de score wist te openen. Rik Vermeulen schoot in de korte hoek binnen. Dave Kleijnen bracht de stand op gelijke hoogte vanaf de strafschopstip. Hij wist dit buitenkansje te verzilveren nadat Ronnie van Rens binnen de zestien meter lijnen door zijn tegenstander gevloerd werd. In het restant van de wedstrijd kwamen de jonge invallers Stan Janssen en Niels Rutten met afstandsschoten in de buurt van de Millingse doelman, maar dat veranderde de stand niet meer.

Winterstop

Voor Groesbeekse Boys is de winterstop aangebroken. De eerste seizoenshelft kan door de technische staf geanalyseerd worden. Vanaf 9 januari zullen de trainingsactiviteiten weer hervat worden. Zondag 28 januari staat de eerstvolgende competitiewedstrijd op de kalender. Op sportpark Breedeweg komt dan ONA ’53 op bezoek.

Opstelling Groesbeekse Boys:
Jeffrey Hoogenbosch; Ivo vd Horst, Bjarne Beelen, Thom Jochoms, Teun de Jong; Sander Bisseling, Niek Eeren, Bram de Bruin (Stan Janssen); Maarten vd Burg (Sil Eikholt), Dave Kleijnen, Ronnie van Rens (Niels Rutten).

Klik hier voor de stand van zaken in de Derde Klasse D.

Bron: Groesbeekse Boys


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [3D] Puntendeling Groesbeekse Boys en SC Millingen

Reageren is niet toegestaan.