Opnieuw salarisachterstand Achilles ’29

GROESBEEK – De spelers van Achilles ’29 wachten wéér op hun salaris.

Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Zat

Het zou om het salaris van (een gedeelte van) oktober en november gaan. Spelers hebben vakbond VVCS verzocht om in actie te komen. Een arbitragezaak is het gevolg daarvan. De voetballers van de Groesbeekse club zijn het zat.

Niet de eerste keer

Achilles ’29 heeft vaker betalingsproblemen gehad. Dat leidde eerder al tot een korte staking. Ook na de staking kwamen er publicaties over een verder opgelopen salarisachterstand. Toen van maarliefst drie maanden. Er is volgens door een bemiddelaar aangegeven dat de problemen waren opgelost, maar dat blijkt dus nog steeds niet het geval.

Drie scenario’s

Bestuurslid Elrie Bakker-Derks laat tegenover het dagblad weten dat er drie scenario’s worden uitgewerkt voor de toekomst van de club. Welke dat zijn zegt zij niet. Ook zou afschaffing van de promotieregeling vanuit de KNVB een nieuw oorzaak zijn van de problemen. Over de Braziliaanse miljoenenlening van 5 miljoen euro is verder niets bekend.

Achilles ’29 speelt sinds dit seizoen in de Tweede Divisie, na gedegradeerd te zijn uit de Jupiler League. De ploeg staat nu 14e.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 21 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
AchillesPezer
Ongelofelijk… om dit weer te lezen. Die Harry beloofd weer van alles… volgens mij geloofd hij zelf in sprookjes… misschien een baan zoeken in de Efteling of zo. Spelers zet er toch een punt achter. Zoek in de winterstop een andere club. Iedere keer maar weer voorgelogen worden. Er komt geen miljoenenlening uit Brazilië, er is geen Awater die geld investeert in een bodemloze put. Nu weer Elrie die roept dat ze met drie scenario’s bezig zijn. Wie is “we”? Ze is als enige bestuurslid over. Wat een soap zeg. Goede tijden, slechte tijden is er niets bij. Denk zelf… Lees meer »
Julian

De afschaffing van promotieregeling zou nieuwe oorzaak zijn. Hahahahahahah hoe zielig kun je jezelf maken? Al jarenlang onterecht op te hoog niveau gespeeld en onterecht prijzen gehaald. Bij atletiek en wielrennen nemen ze dan je prijzen af, moeten ze daar ook doen. Want destijds speelde die ellende al! Opdoeken die hap nu, knvb grijp in.

Joke

Wat een kwatsverhalen.
Spelers: lever je tas in met de weinige spullen die van de club zijn en vertrek.
Laat je niet langer voorliegen door die achterlijke bende daar op de Heikant.
Ze hangen van leugens aan elkaar.
Harrie en Elrie zijn de nieuwe actracties van Toverland.
Knibbel knabbel knuisje wij lachen in ons vuistje.
Maar niet lang meer.
Tevens al weer een boete voor de linde wegens overtreding van de drankwet.
Doet die familie nog wel iets goeds? Nee nee nee.
Laat de spelers maar mooi gaan spelen bij een andere club.
Bij De Treffers zijn ze van harte welkom.

Langs de lijn.

Joke….je eigen verhaal is een kwatsverhaal.

Schande voor groesbeek en het amateurvoetbal die maffia clan van de heikant

Jose

Zijn al enkele spelers bij de Treffers op gesprek geweest. Dus kom maar op. Wat n bende, en Elrie STOP met die kwats verhalen. Stekker eruit en paar klassen omlaag en lekker opnieuw beginnen, maar dan met n nieuw bestuur. Te lachwekkend voor woorden !!

Harrie

Toen ik dit paar weken geleden hier aangaf waren er paar betweters die zeiden dat het niet waar was. Hoe ik aan die info kwam. Kom er maar in ingewijden van de Heikant….

Hans

Elrie, luister nu eens goed meid, nu laat je vandaag in de krant weer optekenen dat het de schuld van de KNVB is. Ik dacht echte dat je wat slimmer was dan je broer. Neem nu een ding van mij aan; het ligt echt aan jullie zelf dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Neem je verlies, vetrek van het toneel en laat anderen de club weer proberen op te bouwen. Enige kans voor de club dat ze over paar jaar nog bestaan. Als jullie aan het roer blijven is het zeker klaar!!

Handige Harrie

Wat een ongelofelijke bende op De Heikant. Ik heb spijt met alle vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de club. En de club word ten onder gebracht door 1 familie… je leest het goed 1 familie. Onacceptabel is dat!!!! LEDEN KOM OP VOOR JE CLUB en laat je niet meer voorliegen….

Jan van germania

Boy is welkom bij germania

Nu reageren die meelopers niet .

best off the rest

Wat ik al eerder heb geschreven: Als onze Wim Derks nog had geleefd was het nooit zo mis gegaan op de heikant.

Helaas is Wim er niet meer. Jan van Kesteren is wat velen betreft de juiste man om de club er organisatorisch en financieel weer boven op te krijgen

Ver(d)riet
Wat het zelfingenomen deel (Frans, Elrie en Harrie) van deze familie allemaal kapot heeft gemaakt is niet meer te filmen… Ze denken belangrijk te zijn voor de club, maar het belangrijkste is dat ze de club per direct met rust laten en zich niet meer met het financiële en voetbaltechnische gedeelte bezighouden. Miljoenen schuld, miljoenen loze beloftes, miljoenen leugens en miljoenen grote fouten. 5 jaar geleden stonden we met regionale Toppers dik bovenaan in de topklasse en waren we de beste amateurclub van Nederland. Er stond veel publiek en Achilles verdiende veel respect. Hoe anders is dit nu, 5 jaar… Lees meer »

Deze week goed en slecht nieuws.
Bert is niet meer vermist, voor hem wordt met liefde gezorgd. Dat zal hij ook zo gaan ervaren.
Fijn dat Bert nog in ons midden is!!
Toon is moedig maar erg jong overleden, zaterdag is zijn afscheid.
Twee club iconen die met respect voor hun clubliefde en inzet de waardering en erkenning verdienen van ons dorp.
Over iets anders gallen? Voor mij nu ff niet aub!

Fred

Eerst afwachten allemaal ! Dan zien we wel weer verder !

Toontje c

Zo zeg … Dit had ik niet verwacht ..

Cora

Waar blijft Elrie met de mededeling dat de club ermee kapt?
Dat is de enigste oplossing om nog iets van die bende te redden.
En dan de mededeling dat de familie Derks zich helemaal afwezig gaat houden bij dat zielige clubje.

Erik

Let op: geld lenen, kost geld

Van de week gezien dat het geen zielig clubje is (Cora….) maar een club met mensen met een clubhart en grote verbondenheid. Hoe een hele club mensen op zoek gaat naar een vermist lid….het is alleen zo jammer dat dat zo ver af is komen te staan van het gedoe, het bestuur, de vele leden die niet hij de club willen horen maar alleen op een bepaald niveau willen voetballen. Van mij mogen we terug naar die warme dorpsclub. Moet alleen eerst de zooi worden opgeruimd….

Ard zo is het en niet anders .

wpDiscuz