Nieuwjaarsreceptie 2018 Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Elke eerste zaterdag van weer een nieuw jaar wordt traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie van Groesbeekse Boys georganiseerd.

Zaterdag 6 januari zijn alle leden en supporters daarom welkom op sportpark Breedeweg om elkaar het beste toe te wensen.

10 jubilarissen

In totaal zullen 10 jubilarissen tijdens de receptie gehuldigd worden voor hun langdurige lidmaatschap. DJ Mark zorgt voor de muzikale omlijsting. Aanvang van de receptie is 15.00 uur.

Voetbalwedstrijd

Om 13.00 uur wordt er ook een voetbalwedstrijd gespeeld. Dit jaar is één team gevormd door oud-voorzitter Frans van der Land. Het andere team bestaat uit spelers van Groesbeekse Boys 3 welke in 2008-2009 kampioen werden. Na deze wedstrijd kunnen spelers en begeleiders samen met de vele trouwe supporters verhalen ophalen uit deze succesvolle geschiedenis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 december, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 5 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Patje P.

Wanneer is de afscheidsreceptie bij Achilles ?

Boysfan

Beetje jammer dat het in een stukje over de boys toch weer over achilles moet gaan

2018

Daar kom jij nooit vanaf dat Achilles altijd zal blijven bestaan ook al is het in de vijfde klasse en ik wens elke club de beste wensen voor 2018

Splinter

Ja boysfan kinderachtiger mensen en zuigers zul je altijd houden .Zal wel een snotneus zijn, ga rotjes afsteken stumper.

Patje P.

Het antwoord op mijn eerste vraag komt sneller dan gedacht.

wpDiscuz