Boy van de Beek van Achilles ’29 naar De Treffers

GROESBEEK – De geruchten waren er al, maar het is nu officieel: Boy van de Beek (24) maakt de overstap van Achilles ’29 naar aartsrivaal De Treffers.

Dit laat De Treffers donderdagavond weten. Van de Beek tekent een contract tot de zomer van 2019.

Overstap na faillissement

De overgang gaat per 1 februari in, maar De Treffers zal er alles aan doen dit te versnellen. Van de Beek kan de overstap maken omdat curator Coen Houtman heeft besloten de contracten van de spelers van Achilles ’29 op te zeggen. Dit naar aanleiding van het inmiddels veelbesproken faillissement van de proftak van Achilles ’29.

“Niet in dank afnemen”

“Ik heb er heel veel zin in. De laatste maanden heeft De Treffers laten zien dat ze me graag wilde hebben en het gevoel is gewoon goed bij de club. Sommige mensen bij Achilles’29 zullen me deze stap niet in dank afnemen vanwege de rivaliteit maar ik denk nu aan mezelf en aan mijn toekomst, die zie ik bij De Treffers. Ik ga een punt zetten achter een hectische periode en ga me bij De Treffers weer heerlijk bezig houden met voetbal!’”, aldus Van de Beek op de clubwebsite. Hij vervolgt: “Toen ik bij Alverna voetbalde had ik de keuze tussen De Treffers en Achilles maar koos ik voor Achilles. Zij voetbalden in de Jupiler League en dat wilde ik meemaken.”.

Alverna en Germania

De middenvelder speelde in het verleden drie seizoenen voor Germania uit Groesbeek, waar hij in 2011/2012 speler van het jaar werd. Ook voetbalde hij nog bij Alverna.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 18 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Babbel

Benieuwd naar de reacties van Treffers zijde; na de derby werd hij uitgekotst !!

splinter

Centjes die wil je toch niet meer

Antoon

Het kan raar gaan in het voetbal ?? supporters die je een paar weken terug nog dood konden kijken en nu voor je staan te juichen ,Jammer van zo een speler om een stapje terug te doen ! Had makkelijk een stapje hoger gekunt ,of naar de top van de tweede divisie ,maar toch succes boy

Treffers 2

Hij is verlost van alle ellende. Welkom boy. En hopelijk krijg je voetbal plezier weer snel terug.succes jongen.

Welkom op zuid! Een voetballer die we nodig hebben.

Johan Cruijff maakte Feyenoord ook kampioen 😁🤗

Antoon, heb jij al iemand zien juichen dan ?
Zelfs dvsg 6 is een vooruitgaan. dus niet zo raar lullen.

Anti de groesbeek

Vraag mijn zelf af of ik al het nieuws van de groesbeek wel serieus moet nemen er wordt met twee maten gemeten hier wat een k site iedereen mag alles over de fam derks er op schrijven maar als het over een Tc gaat van de treffers mag het niet

Andy
Juist die winnaarsmentaliteit ontbrak het Treffers in de derby dit jaar. Boy was die dag een hele belangrijke schakel voor Achilles. Op het randje, irritant en fel. Hij nam de rest van Achilles daarin mee. Treffers-TC heeft dit goed gezien. Hij kan Treffers een positieve swung geven en er een constanter team van maken. Boy ziet hier ook een kans om zijn spelletje te spelen en belangrijk te worden voor het team. Hij denkt nu even alleen hier aan en dat dat nu net bij een dorpsgenoot is (ik noem Treffers met de situatie waarin wij nu zitten even helemaal… Lees meer »
Toon

@… Dvsg heeft geen 6e elftal

Derby

Je bent zo goed als je laatste derby! Die vergeet ik nooit meer!!!

treffers

moeten wij als treffers supporters hier blij mee zijn?

Theo

Eem stadse met een dubieus verleden staat vanaf vandaag aan het roer bij Achilles. Dit staat toch wel symbool voor de teloorgang van de club!!

Hans

Jazeker moeten wij hier blij mee zijn! Een prima speler met de dosis agressie in zijn spel wat De Treffers momenteel mist. Prima speler. Boy je bent meer dan welkom!!

zo is het
Voetballend gezien kan hij veel kwaliteit inbrengen maar of hij de missende schakel is op Zuid betwijfel ik. Ze hebben daar meer een typetje Davids nodig tussen al die voetballers, iemand die de boel op scherp zet en op sleeptouw neemt. Boy kan dit tot op een bepaald niveau maar denk dat De Treffers meer verlangt. Om juist nu over te stappen van de Heikant naar Zuid is op een bepaalde manier wel humoristisch en juist dat zal hij wel op Noord geleerd hebben. Supporters moeten hier trouwens niet moeilijk over doen of hem dit niet gunnen, de huidige situatie… Lees meer »
ronald

deze speler is aandachtsgeil met zijn grote mond snotneus wi j gaan niet meer voetballen voor achilles ze lonen er nog wel achter op Zuid wat voor een lastig mannetje dit is

Richard
Gevoel snaartje geraakt Ronald? Boy heeft zich het laatste half jaar meer dan uitstekend ingezet voor Achilles, en wat ik hoor van mensen binnen Achilles er ook voor gezorgd dat de selectie bleef voetballen ipv staken! Hij samen met Eric meijers hebben de club draaiende gehouden de laatste maanden op voetbal gebied! Of denk jij dat de jongens uit Amsterdam en omstreken het allemaal pikte dat ze geen euro kregen en de reiskosten dus zelf moest voor financieren. Iedereen binnen Achilles 29 liep met hem weg en dan is het inderdaad jammer dat hij naar de buren gaat , maar… Lees meer »
Groesbeker
Haha zoals ik al in een eerder bericht aangaf de beste spelers van Achilles gaan naar buitenland en deze speler die volgens hem zelf wat ik las in een stuk niet mocht klagen over belangstelling van betere clubs uit de JL is dit inderdaad komisch dat die clubs zich niet hebben gemeld en hij een overstap maakt naar zuid 🙂 Gelukkig voor de Treffers dat hij geen aanvoerder word 🙂 Ik vind de huidige aanvoerder Balkenstein meer natuurlijke uitstraling hebben als aanvoerder dan die Boy 🙂 Oh ja en mensen die roepen we hebben zon type nodig die de boel… Lees meer »
wpDiscuz