Katwijk zonder moeite langs Achilles ’29

KATWIJK – Achilles ’29 heeft ook het derde duel na de winterstop verloren.

In Katwijk werd het 3-0 voor koploper VV Katwijk. Voor Achilles ’29 is het de zesde nederlaag op rij.

Na een openingsfase met weinig mogelijkheden werd het in de 13e minuut 1-0 door een doelpunt van Damiano Schet. Hij schoot de bal van afstand tegen de touwen. De thuisploeg had daarna kansen genoeg om de score voor rust op te schroeven. Achilles ’29 werd alleen via Bart Schiks echt gevaarlijk, maar Schiks schoot net naast.

Binnen tien minuten na de thee was het duel beslist. Marciano Mengerink en Steven Sanchez Angulo brachten de stand op 3-0. Daarmee stond de eindstand na 54 minuten al op het bord. Achilles ’29 zakt door dit resultaat minstens één plaats.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Tonny

‘Tis gebeurd met Achilles

Tonny wat lul je nou man Katwijk staat boven aan .

Treffers heeft gewonnen uit bij katwijk…

tonnie

Achilles won van de treffers.

Achilles ’29 verkeert in zwaar weer, het feit dat de ploeg niet met één bus, maar met een verzameling auto’s richting De Krom was afgereisd, zei al veel over hoe zwaar het weer is waarin de zwart witten uit Groesbeek verkeren. 

Hans

Gisteren met eigen auto’s naar Katwijk. Met die vage stadse elftalleider achter het stuur. Dit is toch wel het dieptepunt in de historie van de Heikant bewoners!

!!!!!!!!!

Hans…zat je bij deze man in de auto???? Foei…

Theo

Wat n onzin . Achilles’29 was gewoon met de bus

owja

lijn 5

Babbel

Grote onzin … en Hans. Getuigt maar weer eens van jullie achterlijke reacties. Er is gewoon met de spelersbus naar Katwijk gereist. Eerst juiste informatie inwinnen en dan je gal spuien, d o m b o ‘s.

wpDiscuz