Ook Niek Versteegen van Achilles ’29 naar De Treffers

GROESBEEK – Na Boy van de Beek en Niels Wouters maakt ook Niek Versteegen de overstap van De Heikant naar Zuid.

Dat heeft De Treffers zaterdagmiddag bekend gemaakt.

Interesse vanuit Jupiler League

De 23-jarige aanvaller speelde in zijn jeugd bij SV Venray en kwam in 2016 naar Achilles ’29. Naar verluidt zou er zowel vanuit de Tweede Divisie als de Jupiler League interesse zijn getoond toen bleek dat de spelers van Achilles ’29 mochten vertrekken. “Het gevoel was gewoon super. Het vertrouwen van de mensen in mij heeft me besloten om voor De Treffers te gaan”, laat Versteegen via de clubwebsite weten.

Onzekere periode

Hij vervolgt: “Ik ben hartstikke blij met de overgang. Ik sluit een onzekere periode af en ga weer vooruit kijken. Het ging lange tijd niet meer over voetbal en daar kan ik me weer op richten. Het plezier in het spelletje wil ik weer terugkrijgen bij De Treffers. Als ik het plezier weer terug heb ga ik me verder ontwikkelen. Ik wil namelijk kijken waar mijn plafond ligt”, aldus Versteegen.

Versteegen heeft een contract voor 1,5 jaar getekend. De Treffers zal er alles aan doen om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl, clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 26 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Welkom op zuid !

alaaf

Hebben we toch nog een achilles 29

Mooi top welkom niek

Nu snap ik waar treffers die extra ton euros voor nodig had…

Chris.

Reactie op Rob.
Deze club heeft alles goed op orde.
En zeer zeker financieel.
Hebben die zogenoemde tonnen niet nodig.
Hebben geen familie aan de macht die de club gewoon helemaal kapot maakt.
Hoorde straks zeggen dat EBakker heeft gevraagd om Treffers te mogen helpen als adviseur.
Dat doen we alleen als ze haar familie meebrengt.
Maar niet heus.
Er zullen nog wel meer spelers naar zuid komen.

Antoon

Achilles 2 is te bewonderen op zuid !

Chris klopt helemaal kerel

Als Treffers fan vind ik het prima dat ze komen want het gaat helemaal niet goed met het voetballen wat ze nu vertonen. Vraag me alleen af , wat er gebeurd zou zijn als op de Heikant alles goed was gegaan. Echt het voetballen is niet op aan te zien. Waar hadden we de beloofde versterkingen vandaan gwhaald als het daar goed was gegaan.
Geweldig dat ze er zijn maar toch ff achter de oren krabben.

tonnie

@ chris…
Je hebt gelijk,behalve dat er een paar sponsors heel diep in zitten.als het daar gaat rommelen krijg je ook bij de treffers problemen.

Tonnie hebben ze tegen jou gezegt .

Fred

Toch heel mooi dat Achilles de treffers zo kan helpen ?

Antoon

Wie had er ooit verwacht dat de treffers ,buurman achilles zo hard nodig zou hebben onbegrijpelijk ??

Babbel

Veel plezier met hem. Arrogant mannetje.

Ochaarm

In november op alles lopen schelden met een zwart-wit shirt aan, nu met open armen als helden ontvangen. Blijft een rare sport dat voetbal.

Piet

Ze kunnen ook beter de scout van Achilles overnemen, de afgelopen 15 jaar was Achilles beter in het scouten van goede spelers.

Wat mooi dat al die ‘achilles’ mensen blij zijn dat ze achilles zogenaamd kunnen bewonderen op zuid. Lever je lidmaatschap dan ook in bij Achilles of praat niet zo dom. Jullie zijn er zelf ingetrapt hoor, wij niet.

Treffersfan

Het zijn inderdaad goede spelers en ook goed gescout. Overigens is de echte goede scout van Achilles is ook al lang vertrokken. Die zag het fiasco gelukkig op tijd aan komen!

Theo

Beste treffers volgers maken jullie maar druk om je eigen clubje zie stand.

Julian
Eenieder die beweert dat de scouting beter was, snapt niet helemaal hoe het werkt. NOG STEEDS niet helaas! Ook die idioot op twitter niet die nog steeds vindt dat het BELIJD op de heikant beter is en de sekte nog trouw is. Nog 1 keer: scouten is niet moeilijk als er mensen zijn die torenhoge bedragen aan die spelers betalen die ze helemaal niet hebben, maar lenen van de belastingdienst en andere slachtoffers. Voorbeelden te over, ken een aantal jongens persoonlijk. Die jongens lachten destijds om de aanbieding van ons. Dus ook door onze Tc gescout maar bij ons hielden… Lees meer »
kijker

als ze bij Treffers al die spelers van de heikant halen kunnen ze maar beter ook de trainer….de technisch directeur…de scout…halen en wie weet misschien heeft Harrie ook nog wel interesse als ze genoeg geld hebben..hahaha

wpDiscuz