Nieuwe nederlaag voor Achilles ’29, zorgen voor De Treffers

GROESBEEK/RIJNSBURG – De Treffers en Achilles ’29 hebben zaterdag opnieuw een nederlaag geleden.

Voor Achilles ’29 was het de 15e op rij.

Rijnsburgse Boys 2-0 De Treffers

De Treffers kan maar niet richting de middenmoot kruipen. Zaterdagmiddag werd er met 2-0 van Rijnsburgse Boys verloren.

De gasten kregen de eerste kansen van de wedstrijd, daarna waren de mogelijkheden vooral voor Rijnsburgse Boys. De thuisploeg kwam in de 26e minuut nog het dichtst bij een treffer, maar Wouter Op den Camp haalde een inzet van Carlos Opoku van de lijn. In het eerste bedrijf werd er niet gescoord.

Beide doelpunten vielen dus na de thee. De eerste keer dat er wat te juichen viel was na 54 minuten. Jeffrey Jongeneelen scoorde op aangeven van Donny van Oijen. Een kwartier voor tijd maakte diezelfde Van Oijen er 2-0 van. Even daarvoor werd het tweede Rijnsburgse doelpunt door De Treffers-doelman Niels Kornelis nog voorkomen. Cedric Badjeck had nog een mooie omhaal in huis, maar het veranderde verder niets meer aan de stand.

De Treffers heeft nog acht duels om de nacompetitie te ontlopen.

Achilles ’29 1-4 Koninklijke HFC

Op De Heikant in Groesbeek moest Achilles ’29 het opnemen tegen Koninklijke HFC. De ploeg van trainer Arno Arts ging opnieuw kansloos onderuit.

Na een halfuur spelen stond er al een 0-3 stand op het scorebord. De doelpunten werden gemaakt door Kevin Sterling (10′), Wessel Boer (23′) en Danny Hols (30′). Dankzij Kevin Schmidt werd het voor rust nog 1-3 en kreeg de score al een iets draaglijker aanzien.

Ook in de tweede helft was HFC de bovenliggende partij, maar het overwicht werd niet in doelpunten uitgedrukt. Pas na 89 minuten werd er weer gescoord. Wouter Haarmans tekende de 1-4 aan en dat was tevens de eindstand.

Met nog zeven duels te gaan is het voor Achilles ’29 slechts een kwestie van tijd voor degradatie een feit is.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 april, 2018 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Treffers moet snel trainer wisselen.

Antoon

Alleen de trainer ??

Ted.

Eerst moet Treffers maar eens afscheid nemen van hun voorzitter zodat daarna Eric Meijers het over kan nemen van Anton Jansen. De huidige voorzitter wil op persoonlijke titel niet hebben dat E.Meijers naar Treffers komt. Kwalijke zaak.

Matje

Mogen ze nog spelers halen nu. Of kan dat niet meer.

Dan zou ik ook die 11 die in het veld staan wisselen.

splinter

Heeft weinig met de trainer te maken, weinig kwaliteit.

Piet Puk

Edit: Piet Puk, bedankt voor al uw gelijke reacties. Aangezien wij de eerste niet geplaatst hebben dachten wij er vanuit te kunnen gaan dat u wel zou inschatten dat de overige ook niet geplaatst zouden gaan worden. Helaas.
Bij deze, houdt de reacties netjes. Discussiëren mag, maar personen die zich voor een vereniging inzetten schofferen toont van geen enkel respectvol gedrag. Het heeft niets maar dan ook niets met het artikel te maken.
Volgende respectloze reactie = IP-Ban.

Rood*Zwart
Het heeft alles met de trainer te maken. Je hebt spelers voor een bepaald systeem, alleen worden deze allemaal verkeerd gebruikt in mijn ogen. 2 backs met veel ervaring, snelheid, goede conditie en die kunnen voetballen. Komen veel te weinig op. Kijk is naar Frenk en Bram/ Jan Willem afgelopen jaren. 2 centrale verdedigers wie nooit opkomen, beide hebben deze kwaliteiten wel, maar doen het nooit. Eef die voor hun staat kan makkelijk hun positie overnemen bij bal verlies. Middenvelders: Eef, gaat met het spel van de vogels een belangrijke speler worden daar. Ja, hij heeft z’n fouten gemaakt afgelopen… Lees meer »

Achilles weet al dat ze degraderen. Nu zit ook Treffers met de handen in het haar. In de winterstop flink in de buidel getast en dure spelers aangetrokken. Het komt er niet uit en zal erg lastig worden er rechtstreeks in te blijven. Wat te doen?

Hyballa

Ik denk wel dat Eric Meijers de boel wel op de rit krijgt en als het waar is dat de voorzitter niet met hem door een deur kan dan is het toch aan de rest van het DB , meeste stemmen tellen.

Rood-Zwart moet je tegen de trainer vertellen
als jij het zo goed weet.

Kersten

Belachelijk om mensen die vrijwillig (buiten trainer om) dag en nacht inzetten met respect voor iedereen voor een vereniging zo anoniem en openbaar te bekritiseren. Gelukkig weten vrijwilligers zelf wel beter.

wpDiscuz