The Elvis Christmas Show komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zondag 22 december 2019 komt The Elvis Christmas Show naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica, in Berg en Dal.

Van 19 december tot en met 23 december zal de absolute wereldtop onder de Elvis imitators naar Nederland afreizen om in vijf Fletcher hotels op te treden. Laat je deze kerst verrassen door The Elvis Christmas Show met de beste ETA’s (Elvis Tribute Artist’s) uit Europa! Dit jaar betreden niemand minder dan Ciaran Houlihan (IE) en Ben Thompson (UK) het podium. Mills & Boone zullen je daarnaast laten genieten van hun eigen show met daarin diverse kerst- en meezingnummers. Darren Green laat zijn kunsten op zijn keyboard zien en zal diverse nummers ten gehore brengen. Ook zal hij de artiesten begeleiden met zijn keyboard en stem.

Tijdens deze avond wisselen de grootheden gevarieerde kerstnummers af met Elvis zijn grootste hits en diverse ander kerstnummers. Voorafgaand aan de show is er de mogelijkheid om te dineren en ook kan er gekozen worden voor een arrangement met overnachting. Dit is inclusief diner- en ontbijtbuffet. Deze avond betreft een theatershow waarbij je zelf de stoelen kunt kiezen en gratis kunt parkeren.

Wil jij deze avond niet missen? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Erica op Molenbosweg 17, via telefoonnummer 024 – 684 3514 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor The Elvis Christmas Show komt naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.