Bekroonde countryshow naar Groesbeek

GROESBEEK – De meermaals bekroonde muziektheaterproductie ‘Back to the country’ komt zaterdag 18 april 2020 naar Groesbeek. De band Savannah en solist Dick van Altena nemen u mee terug naar de hoogtijdagen van country en rock & roll.

Ruim 30 songs komen langs in deze 2 uur durende muziekreis door de tijd. Liedjes die u moeiteloos mee kunt zingen en verrassende titels met een hoog ‘o ja’ gehalte. Van Johnny Cash tot The Mavericks, ze komen allemaal voorbij in een (h)eerlijk muziekavondje. Na de reguliere show is er nog een bonus in de vorm van een ongedwongen after-party, een extra optreden in de foyer van ’t theater waarbij meezingen mag.

Locatie: De Mallemolen, Kloosterstraat 11 in Groesbeek, aanvang 20.00 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart en de eerste 100 kaarten zijn al verkocht. Wees er dus snel bij want vol = vol!

Reserveringen / info info@mallemolengroesbeek.nl. Tel: 024-3976360 – www.mallemolengroesbeek.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bekroonde countryshow naar Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.