13 december: Celtic Christmas in Keeken

KEEKEN – Ierse kerst in Schmidthausen is al jaren een goede traditie met muziek, Guinness, whisky en een kleine kerstverrassing. Dit evenement staat in het hele gebied bekend om zijn gezelligheid en vrolijke kerstsfeer.

Natuurlijk, behalve whisky en kleine verrassingen, is Ierse en Schotse muziek het belangrijkste element. Verantwoordelijk hiervoor is de band “Devil in the Kitchen”. Deze band staat bekend om zijn geweldige muzikale vitaliteit. De uitvoering wordt gekenmerkt door humor, entertainment en professionaliteit.

Behalve Jigs, Reels, Rebellenliedjes en mystieke stukken in Gaelic zijn sommige stukken verwerkt zoals elk jaar met kerstelementen daarin. Frontman Pete Brennan zegt: “We kijken ernaar uit om bij Schmidthausen te spelen omdat het daar altijd gezellig is. Dit jaar is heel speciaal voor mij omdat er wat ongewone stukken tussen de kerstelementen zitten.

Van een Duitse kneipe is een Ierse pub vol kerstsfeer omgetoverd, met gegarandeerd goed entertainment, comfort, humeur en vooral goede Keltische muziek. Dit evenement wordt steeds populairder. Het wordt aanbevolen bij tijds aanwezig te zijn.

Nolaig Chridheil an Keeken !!

Wanneer: 13 december

Deur open: 20:00 uur, aanvang: 21.00 uur 

Entree: 10 Euro 

Waar: Schmidthausen, Dueffelgaustrasse 83.47533, Kleve-Keeken. Tel. 02821-3545.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 13 december: Celtic Christmas in Keeken

Reageren is niet toegestaan.