Mylene & Rosanne en Teun Peters bij Feest van Licht

HEILIG LANDSTICHTING – De voormalig winnaressen van het nationale Junior Songfestival Mylene & Rosanne en Youtubeheld Teun Peters komen zondag 22 december naar het Feest van Licht in Museumpark Orientalis. Publiek kan met hen op de foto en ze verzorgen de uitreiking van de titel ‘Nederlands kampioen Tiktok’.  Gebruikers van de immens populaire app Tiktok konden de afgelopen weken een filmpje inzenden voor het eerste NK Tiktok.

De orgineelste en best uitgevoerde Tiktok gaat met de titel aan de haal. In Nederland doen al meer dan een miljoen mensen aan Tiktok, en dan vooral kinderen. Met de app doen gebruikers een favoriete artiest na, maken ze een dansje of doen ze een sketch, met daarbij de keuze uit ontelbaar veel liedjes, filters en geluidseffecten.

Meer dan de helft van alle Nederlandse 12-jarigen heeft een account en dezer dagen worden veel Tiktoks gemaakt in kerstsfeer. Voor Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting, dat in de kerstvakantie altijd geheel in het teken staat van kerst, was dat reden om het eerste NK Tiktok te organiseren. De filmpjes worden beoordeeld door een jury, bestaande uit Youtuber Teun Peters (bekend van Dylan Haegens, 123.000 volgers) en Tiktokduo Mylene & Rosanne (ruim een half miljoen volgers op Tiktok), winnaressen van het nationale Junior Songfestival in 2013. Om 15.00 uur zijn zij in het park voor de prijsuitreiking. 

Het Feest van Licht, met onder meer de grootste kerststal van Europa, een kerstknikkerbaan, oude ambachten, kerstgroepen van karton en een recordpoging schilderen (met meer dan 1.000 mensen), duurt tot en met 5 januari en trok vorig jaar 35.000 bezoekers. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Mylene & Rosanne en Teun Peters bij Feest van Licht

Reageren is niet toegestaan.