Stephanie Struijk naar Grand Café De M’ooije Waard

MILLINGEN AAN DE RIJN – Live muziek beleven, op een hoog nationaal en internationaal niveau, in een relaxte en sfeervolle omgeving, dat is één van de doelstellingen die de organisatie van Real Roots Café LIVE, in de regio Berg en Dal, voor ogen staat.

Op zaterdagavond 8 februari 2020 presenteren ze STEPHANIE STRUIJK in De Grand Café De M’ooije Waard aan Sint Willibrordstraat 20 in Millingen aan de Rijn.

Misschien kent u haar onder de naam Stevie Ann of was u bij de Real Roots Cafe LIVE sessie waar Anthony D’Amato en Lea Kliphuis acte de présence gaven. Stephanie schoof op kippenvel momenten geruisloos aan. Deze samenloop schepte een band en is precies waar het, tijdens de Real Roots Cafe LIVE sessies, allemaal om draait. Deze met een Essent Award (een prijs voor jonge en veelbelovende artiesten) en Zilveren Harp onderscheiden singer-songwriter stond in 2007 al op PinkPop.

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste Nederlandstalige album. De verandering is haar uitstekend bevallen want Stephanie staat aan de vooravond van een uitgebreide Nederlandse theatertour. Ze doet daarbij maar liefst 16 theaters aan en laat nu uitgerekend het Real Roots Cafe LIVE optreden, in Grand Café De M’ooije Waard, het enige zijn wat ze in Gelderland doet.

De entree, voor dit avondvullende programma, bedraagt € 10 p.p. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren sterk aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Cafe website (www.realrootscafe.com) of via e-mail realrootscafe@gmail.com.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Stephanie Struijk naar Grand Café De M’ooije Waard

Reageren is niet toegestaan.