Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. School ’s cool is dringend op zoek naar vrijwilligers in de gemeente Berg en Dal. En met name in Millingen.

School ’s cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind. Een mentor biedt een leerling een steuntje in de rug bij de overstap naar het voortgezet onderwijs of een leerling die verderop in het voortgezet onderwijs tegen problemen aanloopt.

Een mentor leeft mee en geeft het kind tips en goede raad. Deze individuele begeleiding en positieve aandacht van de mentor  heeft een gunstige invloed op de motivatie van de leerling en het zelfvertrouwen. Als mentor kun je goede schoolresultaten bevorderen en  ook de betrokkenheid van ouders bij school vergroten.

Heb jij een dosis enthousiasme en zin om twee uurtjes van je tijd te investeren in de toekomst van een kind en spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Fleur Buijs 0612427154 fleur.buijs@fortewelzijn.nl

Ben je geïnspireerd geraakt? Kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.