Verhalen delen in Gasthuis Millingen

MILLINGEN AAN DE RIJN – Ken je nog mooie verhalen van vroeger en nu? Deel ze met elkaar in Gasthuis Millingen. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert wekelijks een ‘Vertel eens’-bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en verhalen uit te wisselen. Op woensdag 12 februari vindt de aftrap plaats van 14.00 tot 15.30 uur.

In Gasthuis Millingen is iedereen vanaf woensdag 12 februari van harte welkom bij de ‘Vertel eens’-bijeenkomsten. Onder het genot van een kopje koffie vertel je elkaar herkenbare, leuke, grappige of ontroerende verhalen. Bijvoorbeeld dierbare herinneringen, verhalen van de buren of anekdotes uit je wijk. Je mag natuurlijk ook alleen lekker luisteren of een verhaal voorlezen uit een boek. Gezelligheid staat voorop. Iedereen uit Millingen, oud of jong, is van harte welkom.

De gratis ‘Vertel eens’ bijeenkomsten vinden iedere woensdag van 14.00 tot 15.30 uur plaats in Gasthuis Millingen aan de Sint Willibrordstraat 1 in Millingen aan de Rijn. Kijk voor alle activiteiten van de Bibliotheek Gelderland Zuid op www.obgz.nl/agenda.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Verhalen delen in Gasthuis Millingen

Reageren is niet toegestaan.