Vrijwilligerswerk Berg en Dal werkt!

BERG EN DAL – Het Vrijwilligerssteunpunt is er voor vrijwilligers die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en voor organisaties die vrijwilligers zoeken. Tweewekelijks worden in deze krant vacatures geplaatst. Mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk worden zo ge├»nspireerd om op de website rond te kijken.

Om ervoor te zorgen dat er een breed aanbod is, worden tegenwoordig ook organisaties, die nog niet op de website bekend zijn, actief benaderd. Daardoor zijn er onlangs 2 nieuwe organisaties bij gekomen. Ruim 50 organisaties zoeken actief naar vrijwilligers via de website. Hoe gevarieerder het vacature aanbod, des te aantrekkelijker het voor een vrijwilliger is om regelmatig te kijken of er iets passends bij staat.

Kijk voor het actuele aanbod of om uw organisatie aan te melden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal Voor meer informatie kunt u mailen naar het Vrijwilligerssteunpunt vspbergendal@fortewelzijn.nl of bellen naar Forte Welzijn tel; 085 0406066.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 februari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk Berg en Dal werkt!

Reageren is niet toegestaan.