Vacatures bij Landschapsbeheer Groesbeek en Zorggroep Laren

BERG EN DAL – Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties. Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht:

Landschapsbeheer Groesbeek zoekt vrijwilligers die bereid zijn om 1 x per maand op zaterdagochtend mee te helpen met het knotten van bomen, heggen bijhouden, veldpaden opschonen en zwerfafval ruimen. Ben jij graag buiten bezig en heb je tijd om mee te helpen? Bel of mail naar Gijs Looijen: tel. 06 42238305 / gijslooijen@gmail.com.

Zorggroep De Laren; in Villa Hamer, Berg en Dal is persoonsgerichte zorg erg belangrijk. Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die met bewoners van de Villa activiteiten willen ondernemen. Zoals samen een kopje koffie drinken, de krant lezen, een spelletje spelen, herinneringen ophalen etc. Wil jij goed doen voor een ander? Bel of mail naar Peter Degger: tel. 06 29165052 / p.degger@zorggroepdelaren.nl.

Ben je geïnspireerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 februari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vacatures bij Landschapsbeheer Groesbeek en Zorggroep Laren

Reageren is niet toegestaan.