De HR en P&O-oplossing op maat

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke versterking van de HR-afdeling of naar een professional om zo nu en dan een beroep op te kunnen doen voor deskundig advies, Werkxe geeft u personeelsadvies op maat voor uw onderneming. Van gericht advies tot het inzetten van mensen bij (tijdelijke) ondercapaciteit. 

 

Een oplossing op maat voor jouw bedrijf

Als ondernemer weet u als geen ander: bij ondernemen horen risico’s. Maar door die risico’s zo klein mogelijk te maken, maakt u de kans dat uw bedrijf floreert het grootst. Uw werknemers zijn het meest kostbare onderdeel van uw onderneming. Hiermee kunt u het verschil maken. Het personeelsadvies op maat van Werkxe stelt daarom de situatie binnen uw bedrijf centraal: zo weet u zeker dat uw risico’s voor en rondom uw werknemers zo klein mogelijk maakt.

Een HR-advies van Werkxe geeft u een antwoord op allerlei personeelsvraagstukken, bijvoorbeeld hoe u  om kunt gaan met onderpresterend personeel of frequent verzuim. U  kunt op regelmatige basis om advies vragen aan de experts van Werkxe of kiezen voor eenmalige dienstverlening bij een specifiek vraagstuk of dossier. Heeft u liever iemand intern of het nu is voor een specifiek project of het opvangen van ondercapaciteit? Ook daarin kan Werkxe faciliteren.

Het is belangrijk om te beseffen dat een specialistische aanpak van P&O en HR preventief werkt: een goede afhandeling hiervan zorgt voor minder ontevreden werknemers, verzuim of administratieve fouten. Daarmee neemt u al op voorhand veel risico’s weg met betrekking tot een belangrijk onderdeel van uw onderneming: het personeelsbestand.

Overige diensten

Werkxe biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van P&O ondersteuning, van mogelijkheden voor re-integratie tot oplossingen bij ziekteverzuim en een verbetering van duurzame inzetbaarheid. Hiervoor wordt samengewerkt met onder meer re-integratie experts van Xs2more en de bedrijfsartsen van Preventix Arbodienst. Bij lastige dossiers kan een expert van Werkxe jou als werkgever begeleiden met casemanagement om loonsancties te voorkomen en de periode van verzuim zo kort mogelijk te maken.

Benieuwd naar de algemene gezondheid van uw onderneming? Een HR-scan van Werkxe geeft snel inzicht in de krachten en zwakke plekken. Zijn er ondanks alle goede intenties en adviezen tot geschillen ontstaan met een werknemer? Werkxe kan hierin ondersteunen met professionele mediation om het geschil op te lossen of het opstellen van een vaststellingsovereenkomst wanneer er niet meer uit te komen valt.

Kies voor zekerheid met het unieke HRM-totaalpakket

Ideaal voor ondernemingen met minder dan 50 werknemers zonder een vaste HR-adviseur: de dienstverlening van Werkxe in een abonnementsvorm. Voor een vast bedrag per werknemer per maand heeft u altijd de beschikking over professioneel advies en HR-oplossingen op maat. Altijd gegarandeerd een antwoord op personele vraagstukken! Ook daarmee worden die risico’s die nu eenmaal bij ondernemen horen weer een stukje kleiner.

Zoals u ziet: er is (heel) veel mogelijk bij Werkxe. Zo is er altijd een HR- of P&O-oplossing die past bij wat jouw bedrijf nodig heeft zodat jij in ieder geval weer een risico minder loopt als ondernemer. En dat is een hele geruststelling.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De HR en P&O-oplossing op maat

Reageren is niet toegestaan.