Maatregelen coronavirus door Dar

NIJMEGEN – Dar blijft het afval aan huis gewoon ophalen.  Dit geldt niet voor grof afval. Daarnaast blijven de milieustraten open.

Dar roept bezoekers wel op voldoende afstand te houden op de milieustraten. Om de drukte op de milieustraten te beperken, sturen Dar-medewerkers hierop aan bij de ingang. Hiermee neemt Dar beperkte preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bedankt voor ieders begrip en medewerking.

Afval ophalen gaat door behalve voor grof afval

Het ophalen van afval aan huis gaat door. Dit geldt voor gft-afval, plastic+, oud papier en restafval. Tot en met maandag 6 april haalt Dar geen grof afval aan huis op.

Milieustraten: houd afstand

Afgelopen zaterdag 14 maart was het al extreem druk op de milieustraten. Blijkbaar gaan veel inwoners in deze tijd aan de slag om hun schuur of zolder op te ruimen. Dit zorgt voor lange wachttijden op de milieustraten. Dar vraagt inwoners www.dar.nl/coronavirus in de gaten te houden en niet allemaal tegelijk naar de milieustraten te komen. Bij de ingang van de milieustraten stuurt Dar ook meer dan anders op het aantal mensen dat op de milieustraat mag zijn. Dar vraagt bezoekers op de milieustraat afstand te houden voor henzelf en voor Dar-medewerkers. Vermijd handen geven en raak zo min mogelijk het gezicht aan. Hoesten en niezen in de elleboog is ook hier belangrijk.

Dar volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd voor actueel nieuws en updates de website van het RIVM in de gaten of volg www.dar.nl/coronavirus en social media van Dar. Zo proberen we met elkaar te voorkomen dat het virus nog verder uitbreidt.

Vragen en informatie

Voor meer informatie kijken inwoners op www.dar.nl/coronavirus. Voor vragen nemen inwoners contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-376000 of info@dar.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Maatregelen coronavirus door Dar

Reageren is niet toegestaan.