Dit zijn sterke stijlvolle tassen voor naar het werk

Of je nu vanuit huis werkt of op kantoor, veel onderweg bent of gebruik maakt van flexplekken, je sjouwt wat af met je tas vol werk-gerelateerde spullen. Denk aan je laptop, oplader, smartphone, kladblok, flesje water, post-its, pennen, extra tablet en ga zo maar door. Daar heb je een sterke stijlvolle tas voor nodig. 

Al die spullen wil je veilig en vooral handzaam met je meenemen. En het liefst ook nog een beetje fashionable. De tijd van de ‘gewone’ tas ligt ver achter ons, want er is een grote keuze aan mooie tassen die jou een stijlvolle look geven. 

Stop je laptop veilig weg in een 17 inch laptoptas

Voor die laptop kies je sowieso voor een laptoptas 17 inch, waar ieder formaat laptop in past. Het laptopvak beschermt jouw computer doordat het gewatteerd is en afsluit met klittenband. Die laptop kan geen kant op en dat is precies de bedoeling. 

Nu zijn er uiteraard enorm veel merken die een laptoptas in de collectie hebben. Je hebt het voor het kiezen. Wil je werkelijk een duurzame tas die jaren meegaat en die tijdloos van uitstraling is, dan zijn er twee merken die eruit springen: Castelijn & Beerens en Plevier. We leggen uit waarom. 

Castelijn & Beerens straalt klasse uit

Castelijn en Beerens is een Hollands familiebedrijf waarvan de derde generatie inmiddels aan het roer staat. Dit merk is ontstaan uit pure ambacht en liefde voor het vak van leerbewerking. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit leer en daarmee zijn deze tassen enorm duurzaam. Zelfs de sluitingen, haken en knopen zijn van een hoge kwaliteit en van nikkelvrije legering gemaakt. Overal is over nagedacht. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook. 

Of je nu kiest voor een handtas, rugtas of schoudertas van dit merk, het straalt in alle gevallen klasse uit. Gemaakt van runderleer wordt de tas naarmate je deze langer draagt alleen maar mooier. Zo’n tas wordt als het ware ‘eigen’. Het krijgt een persoonlijke touch. 

Stijl is een handgemaakte Plevier tas 

Ook Plevier is een Hollands merk dat sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw prachtige duurzame tassen creëert. De tassen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt. Kom daar nog maar eens om tegenwoordig. Het zorgt ervoor dat je een unieke tas in handen hebt, die je eigenlijk nooit meer kwijt wilt. 

Denk in dit geval niet aan saaie tassen, maar aan tassen met een ofwel klassieke uitstraling of bijvoorbeeld in vintage-, urban-, retro- of technostijl. What else! 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn sterke stijlvolle tassen voor naar het werk

Reageren is niet toegestaan.